Τοπικές Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός της 3ης δόσης στους κατοίκους των κοινοτήτων της Δ.Ε. Νότιας Ρόδου -Ευχαριστήριο

Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός της 3ης (αναμνηστικής) δόσης στους κατοίκους των κοινοτήτων της Δ.Ε. Νότιας Ρόδου, με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κας Χαρούλας Γιασιράνη. Σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου κου Θανασιά Αθανασίου και τους Προέδρους των κοινοτήτων της Δ.Ε. Νότιας Ρόδου, οι εμβολιασμοί διενεργήθηκαν στις κοινότητες Απολακκιάς, Κατταβιάς, Ασκληπιείου και Γενναδίου, από:

1. Τον γιατρό του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου κο Λυτό Μηνά και την νοσηλεύτρια κα Γεωργακοπούλου Ελένη,

2. Τους αγροτικούς γιατρούς του Περιφερειακού Ιατρείου Νότιας Ρόδου κους Σπανιά Χρήστο, Ευθυμίου Σεβαστή, Κραβάρη Ιωάννα, Καφφέ Κορίνα, Γόμπο Νίκο, τις νοσηλεύτριες κες Καραολάνη Ανθούλα, Μαστρονικόλα Ειρήνη, Πάππας Στέλλα, την οικογενειακή βοηθό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» κα Παπαγιάννη Βασιλική και τον οδηγό του ασθενοφόρου κο Χατζηϊωάννου Ιωάννη,

3. Τις νοσηλεύτριες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κες Κούκου Βάσω και Τσέτσερη Κική,

4. Τις γραμματείς των κοινοτήτων κες Πίκου Μιχαλία, Σαββίδη Μαριάνθη η οποία συμμετείχε και στην γραμματειακή υποστήριξη κατά την ημέρα εμβολιασμού στο Γεννάδι, Μανουσάκη Τσαμπίκα, Κουπάδη Ασπασία και Σαλβάρη Τσαμπίκα.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια εμβολιάστηκαν 710 πολίτες.

Από τους προέδρους των κοινοτήτων της Δ.Ε. Νότιας Ρόδου, θερμά συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη κας Χαρούλας Γιασιράνη καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την συλλογική προσπάθεια.

Ο ΧΩΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

κος Καραμαρίτης Νίκος

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Δ.Ε. ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου