Αθλητικά

“Δεν υπάρχει δικαιολογία, χάσαμε τα ριμπάουντ”!

Μετά την ήττα του Κολοσσού Ρόδου από τον Ηρακλή ο Χαβιέ Καράσκο στάθηκε στα αμυντικά ριμπάουντ, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ: «Το βασικό πρόβλημα ήταν το αμυντικό ριμπάουντ. Δεν έχω τα στατιστικά, δεν μπορώ να πω τα νούμερα, αλλά σίγουρα το βασικό πρόβλημα ήταν το αμυντικό ριμπάουντ. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παλεύουμε ό,τι και να γίνει. Καμία δικαιολογία. Για την απόκτηση παίκτη, δεν ξέρω. Αυτό θα το αποφασίσει ο σύλλογος. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Η πιο σημαντική μέρα είναι η επόμενη στην προπόνηση».
Στη σημασία της νίκης της ομάδας του επί του Κολοσσού, μίλησε ο Ζόραν Λούκιτς, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης της Θεσσαλονίκης. ”Αναλυτικά: ”Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε το πρέπει και έπρεπε να κερδίσουμε. Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε. Αλλά όχι το πολύ για να προετοιμάσουμε κάποιες λεπτομέρειες που μου αρέσουν. Η νίκη είναι πολύ σημαντική, αλλά επίσης σημαντικό είναι ότι προσπαθούμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού. Μπορούμε να παίξουμε ενδιαφέρον μπάσκετ. Λατρεύω να παίζω σε αυτήν την ατμόσφαιρα. Μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας”.
ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΝΤΕΣ
Ολοένα και ”φουντώνουν” οι φήμες για την επιστροφή του Λόντον Περάντες στον Κολοσσό… Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό ο Αμερικανός να αποχωρήσει από το Μαρούσι, κάτι που εφόσον γίνει, είναι πιθανό να επιστρέψει στη Ρόδο. Όπως είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή ο Ντέξτερ ΜακΚλάναχαν ήταν ένα ρίσκο που μέχρι στιγμής δεν βγαίνει (σε τρία παιχνίδια δεν έχει βοηθήσει και αρνητική αξιολόγηση) και πλέον αποτελεί επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός ”κόμπο-γκαρντ” για τους ”θαλασσί”, με δεδομένο ότι ο Μίλαν Μπάρμπιτς (ούτε αυτός είχε βοηθήσει). Για το αν οι πληροφορίες για τον Περάντες αληθεύουν, θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου