Ειδήσεις

Ν. Συρμαλένιος : Η κυβέρνηση δεν έχει πολλά οχυρά στα ΜΜΕ

Αποκαλυπτική των προθέσεων της κυβέρνησης όσον αφορά το νέο τηλεοπτικό τοπίο ήταν η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου στον ΣΚΑΪ.

“Αυτή τη στιγμή ο καθένας έχει ένα οχυρό στο οποίο δίνει τη μάχη του, η κυβέρνηση δεν έχει πολλά οχυρά στα ΜΜΕ” ανέφερε χαρακτηριστικά την Τετάρτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Συρμαλένιο, “οι δημόσιες συχνότητες ανήκουν στο δημόσιο και πρέπει να υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση και πολυφωνία”.

“Κάθε σταθμός μπορεί να έχει τρεις δημοσιογράφους οι οποίοι στοχοποιούν ενα συγκεκριμένο ομιλητή και να γίνεται ένα μπρα ντε φερ πολλών εναντίον ενός… Και μόνο οι λεζάντες που τρέχουν κάτω από την εικόνα καταλαβαίνει κανείς τη χροιά που θέλει να δώσει κάποιος σταθμός” δήλωσε.

Ερωτηθείς δε για την εγγυητική επιστολή, ύψους 8 εκατ. ευρώ, που κατέθεσε ο κ. Καλογρίτσας από την Τράπεζα Αττικής στο πλαίσιο του διαγωνισμού αδειοδότησης των καναλιών ο βουλευτής απέφυγε να απαντήσει ευθέως δηλώνοντας “μέχρι τέλους θα το δούμε η διαδικασία πιστεύω θα είναι απολύτως αντικειμενική και διαφανής”.

Σε ό,τι αφορά την εκτέλεση του προϋπολογισμού, ο κ. Συρμαλένιος δήλωσε ότι υπάρχει μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών κατά 2 δίσεκ. ευρώ συγκριτικά με το 2015. Πρόσθεσε ότι υπάρχει εξοικονόμηση 1 δισεκ. ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου