Ειδήσεις

«Δολοφόνε, κοίτα τι έκανες ρε, θα σε θάψω!»

46

Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια Πειραιά όπου έφτασε λίγο μετά τις 10:30 ο χειριστής του ταχυπλόου που σκόρπισε το θάνατο έξω από την Αίγινα.

Ο νονός του παιδιού επιτέθηκε φραστικά ενώ πέταξε και αντικείμενα στον κατηγορούμενο μόλις αυτός κατέβηκε από το όχημα του λιμενικού σώματος συνοδεία ισχυρής δύναμης. Σε κατάσταση αμόκ η αδερφή του αδικοχαμένου πατέρα και θεία της μικρής κρατούσε φωτογραφίες των ανθρώπων της που χάθηκαν στο απίστευτο ναυτικό δυστύχημα και επιτέθηκε στον 76χρονο φωνάζοντάς του «Δολοφόνε, κοίτα τι έκανες ρε! Θα σε θάψω!».

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες στο newsbeast.gr…

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.