Ρεπορτάζ

Αλλαγές στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Ρόδου και Κω

Με αποφάσεις που έλαβε χθες το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο επέρχονται οι ακόλουθες αλλαγές στην σύνθεση των Εισαγγελιών Πρωτοδικών Ρόδου και Κω:
-Μεταθέσεις Αντεισαγγελέων Πρωτοδικών
Οι αντεισαγγελείς Πρωτοδικών Ρόδου κ.κ. Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος και Γεωργία Γιαννακάρα μετατίθενται στις Εισαγγελίες Φλώρινας και Κοζάνης αντίστοιχα, ενώ επιστρέφει στη Ρόδο από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Μαρία Αγγελούδη. Ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Κω κ. Γεώργιος – Αλέξανδρος Βελτσίστας μετατίθεται στην Εισαγγελία Αθηνών, ενώ στην Κω από την Καλαμάτα μετατίθεται η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Αρετή Μουτσέρα που έχει υπηρετήσει στη Ρόδο.
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου τοποθετείται ο νεοπροαχθείς αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Μάνος Αριστομένης, ενώ τοποθετείται και η απόφοιτος ΕΣΔι σε θέση πάρεδρου κ. Στυλιανή Πουλάκη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου