Ο Ρόδιος Γιάννης Μάγκος είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στη σωματική διάπλαση (body building)! Για πρώτη φορά στην καριέρα του ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του κόσμου και έγινε ο δεύτερος Έλληνας μετά τον Γιάννη Κεφαλιανό που πετυχαίνει αυτή την πολύ μεγάλη διάκριση. Ο Μάγκος κατέκτησε την πρωτιά στους αγώνες που έγιναν το περασμένο σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο και συμμετείχαν 2οο περίπου αθλητές από 22 χώρες απ’ όλο τον κόσμο. Ο Γιάννης Μάγκος κέρδισε όχι μόνο την κατηγορία του («ψηλή») αλλά και την γενική στην οποία διαγωνίστηκαν όλοι οι νικητές (μεταξύ τους) των δεκαπέντε κατηγοριών. Ο ίδιος ο Γιάννης Μάγκος σε δηλώσεις που έκανε τόνισε:
«Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή μου Δαυίδ Μπαλάσα για όλη την προετοιμασία που μου έκανε. Νιώθω ότι είναι μια μεγάλη δικαίωση για εμένα μετά από δέκα αγωνιστικά χρόνια κόπων και δώδεκα πανελληνίων πρωταθλημάτων. Από το 2004 έως το 2014».
Σε ερώτηση για το ποιοι είναι από εδώ και πέρα οι επόμενοι στόχοι του, απάντησε:
«Προς το παρών αυτό που σκέφτομαι είναι να κάνω ένα διάλειμμα για να ξεκουραστώ μιας και είναι και καλοκαίρι. Μετά θα δούμε».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ