Αθλητικά

Αρωγός στο Διεθνή Μαραθώνιο για 5η χρονιά ο όμιλος H Hotels Collection – Hatzilazarou Group

Ο όμιλος H Hotels Collection συμμετέχει ενεργά για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον 6ο  Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου.

Ως μεγάλος χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων, που φέτος συγκέντρωσε ρεκόρ συμμετοχών, ο όμιλος ενισχύει την προσπάθεια αναγνώρισης της Ρόδου ως κορυφαίο προορισμό αθλητικού τουρισμού και βρίσκεται συνεχώς δίπλα σε κάθε δράση που προβάλλει το νησί της Ρόδου.

Ενέργειες όπως αυτές που αναδεικνύουν τα αθλητικά ιδεώδη και συνάμα προάγουν την ανάπτυξη του αθλητικού Τουρισμού, βρίσκουν πάντα τον όμιλο ένθερμο υποστηρικτή.

Ο όμιλος H Hotels Collection δε συμμετείχε μόνο ως χορηγός, αλλά και με δυναμική παρουσία στον αγώνα με την πολυμελή του ομάδα.

Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου