Ειδήσεις

Νέο έργο πνοής για τους αγρότες των περιοχών Γενναδίου και Λαχανιάς

Ένα νέο έργο πνοής για τους αγρότες των περιοχών Γενναδίου και Λαχανιάς προϋπολογισμού 620.000 ευρώ δημοσίευσε η διοίκηση της ΔΕΥΑΡ με ημερομηνία δημοπράτησης 11-4-2017

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ Τσίκκης Δημήτρης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει των διευθυντή δικτύων κ Μάτση Σάββα,την κυρία Γιακουμάρου Σόφία ψυχή του τμήματος και προιστάμενο ύδρευσης κ. Νικολό Αναστάσιο της διεύθυνσης δικτύων για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν από κοινού για την ολοκλήρωση και δημοπράτηση της μελέτης αυτού του μεγάλου για την ευρύτερη περιοχή έργου.

Το έργο αυτό αποτελούσε πάγιο αίτημα των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων Γενναδιού κ. Μανωλάκη Γεωργίου και Λαχανιάς κ Μιχαήλ Βασιλείου, αναμένεται δε ότι θα δώσει λύση στο πρόβλημα άρδευσης των παραπάνω περιοχών. Η αντικατάσταση του αγωγού θα έχει σαν αποτέλεσμα την επαναλειτουργία και επαναχρησιμοποίηση της λιμνοδεξαμενής του Σκολωνίτη που ήταν ανενεργή τα τελευταία χρόνια μιας και η βλάβες στον υπάρχοντα αγωγό ήταν καθημερινές και είχαν καταστήσει την άρδευση στην περιοχή αδύνατη.

Η υπεραξία που αποκτά πλέον η λιμνοδεξαμενή του Σκολωνίτη είναι ιδιαίτερης σημασίας τονίζει ο κ Τσίκκης Δημήτρης καθ ότι το νερό που παράγουν οι γεωτρήσεις των παραπάνω κοινοτήτων θα δοθούν αποκλειστικά στην ύδρευση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής. 

Δημήτριος Ν. ΤΣΙΚΚΗΣ
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΡΟΔΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου