Τοπικές Ειδήσεις

«Λύση στο πρόβλημα αντικατάστασης ΤΑΞΙ αυτοκινήτων σε Δωδ/σα και Κυκλάδες με επιβατηγά οχήματα από 6 έως 9 θέσεων»

Παρατείνεται η χρονική προθεσμία για τη χρονική ισχύ του πιλοτικού προγράμματος αντικατάστασης Ε.Δ.Χ ΤΑΞΙ αυτοκινήτων σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες με επιβατηγά οχήματα από έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, γεγονός για το οποίο ο Μάνος Κόνσολας εκφράζει την ικανοποίησή του.

Το θέμα είχε αναδείξει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου με παραστάσεις στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών, αλλά και με κοινοβουλευτική του παρέμβαση.

Ο κ. Κόνσολας είχε τονίσει ότι η καθυστέρηση στην παράδοση καινούργιων οχημάτων από τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και οι δυσκολίες που υπάρχουν στην εύρεση μεταχειρισμένων οχημάτων, λειτουργούσαν απαγορευτικά και ήταν αδύνατο για τους ιδιοκτήτες ταξί να ταξινομήσουν και να θέσουν σε κυκλοφορία μέσα σε 6 μήνες το αυτοκίνητο που θα έπαιρναν.

Είχε επισημάνει μάλιστα, προκειμένου να δοθεί χρονική παράταση στην προθεσμία των 6 μηνών, ότι ανάλογη ρύθμιση είχε γίνει και στην περίπτωση της αντικατάστασης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων ΤΑΞΙ λόγω συμπλήρωσης ορίου ηλικίας.

Με απόφαση που υπέγραψε η Υφυπουργός Μεταφορών κα. Αλεξοπούλου, θα παραταθεί η σχετική προθεσμία προκειμένου οι ιδιοκτήτες ταξί στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες να έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν τα οχήματά τους με επιβατηγά οχήματα από 6 έως 8 θέσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου