Με δύο ήττες έχει ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, ο Κλεάνθης Παραδεισίου, αποτελέσματα που έχουν φέρει τον σύλλογο στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με μηδέν πόντους.
Οι «ροσονέρι» γνώριζαν το δύσκολο πρόγραμμα που είχαν στην αρχή πρωταθλήματος, ωστόσο, ευελπιστούσαν σε κάτι καλύτερο βαθμολογικά.
Όμως δεν έχουν χάσει στην πίστη τους στην ομάδα και είναι σίγουροι ότι στις επόμενες αγωνιστικές ο σύλλογος θα δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, συνδυάζοντάς το και με νίκες.
Πάντως, ο Κλεάνθης και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, καλείται να δώσει ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της σεζόν, καθώς θα υποδεχθεί το Σάββατο στις 17:00 την Ρόδο, που συγκαταλέγεται στις διεκδικήτριες του τίτλου.
Η προετοιμασία των «ροσονέρι» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ξεκίνησε την Δευτέρα και συνεχίστηκε χθες, με τον Γιώργο Σταυριανό να επικεντρώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη θα έχουν ρεπό και την Πέμπτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις του, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία, η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.
Το ευχάριστο για τον Γιώργο Σταυριανό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τιμωρίες ή τραυματισμούς και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Κλεάνθη, η οποία είναι η ακόλουθη:
«Ο Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου σε συνεργασία με τις αθλητικές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ, διοργανώνει την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Παραδεσίου εκδήλωση με θέμα ¨Γενικές Αρχές Παιδικής Υγείας, Ψυχολογίας και Διατροφής¨
Το Δ.Σ του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ