Αύριο είναι προγραμματισμένο το επόμενο φιλικό παιχνίδι του ΑΣ Ρόδος. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν το απόγευμα (5. 30 μ.μ.) στον Αρχάγγελο, τον τοπικό Άρη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Είναι ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ο τεχνικός Δημήτρης Σκούνας αναμένεται και πάλι να χρησιμοποιήσει διάφορα σχήματα. Λιγότερα πάντως σε σχέση με τις προηγούμενες φορές, δεδομένου ότι όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας θα προσπαθήσει να βρει το οριστικό βασικό σχήμα.
«Έγινε ωραίο παιχνίδι»
Στο μεταξύ, ανακοίνωση με αφορμή το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Φοίβο Κρεμαστής στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου, εξέδωσε ο ΑΣ Ρόδος. Στην ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:
«Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Η ομάδα μας έπαιξε με τον Φοίβο Κρεμαστής σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3 – 1 μετά από ένα χορταστικό ενενηντάλεπτο, το οποίο προσφερόταν για συμπεράσματα εκ μέρους των προπονητών. Έπαιξαν δυο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και ήταν ένα καλό «τεστ» και για τους δυο. Η ομάδα της Κρεμαστής έδειξε ότι το μεγάλο της «όπλο» είναι η ομοιογένεια που έχει κατορθώσει να πετύχει διατηρώντας τα τελευταία χρόνια τον ίδιο κορμό. Έδειξε πιο φρέσκια και δίκαια έφθασε στη νίκη αν και δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο στα φιλικά παιχνίδια, μιας και τα οφέλη από τέτοιες αναμετρήσεις είναι άλλα. Είμαστε όμως για ακόμα φορά απόλυτα ικανοποιημένοι από την ομάδα μας και την εμφάνιση που έκαναν οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν. Παρά την κούραση από τις επίπονες καθημερινές προπονήσεις, μπόρεσαν να βγάλουν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο ορισμένα από τα στοιχεία που θα έχει η νέα Ρόδος. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην τεχνική μας ηγεσία και είμαστε αισιόδοξοι ότι με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος η ομάδα μας θα είναι έτοιμη».
-Χωρίς τον Παυλίδη συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΑΣ Ρόδος. Ο παίκτης ζήτησε και πήρε άδεια προκειμένου να μεταβεί στη Γερμανία για προσωπικούς λόγους. Ο έμπειρος παίκτης αναμένεται να επιστρέψει το προσεχές Σάββατο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ