Πολιτιστικά

Έκθεση φωτογραφίας « Σαν την παλιά δαντέλα»

Με την επίσκεψη 95 μαθητών της Στ’ και Γ’ τάξης με τους εκπαιδευτικούς τους από το 5ο και 6 Δημοτικό Σχολείο και της Γ΄τάξης του Γυμνασίου Παραδεισίου ξεκίνησε η έκθεση φωτογραφίας στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης «Δίοδος» σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Σορωνής με θέμα : ¨Σαν την παλιά δαντέλα¨ αποτελούμενη από αρχειακό υλικό γυναικών της Σορωνής.

Μετά τη παρουσίαση της έκθεσης οι μαθητές συμμετείχαν σε βιωματικό εργαστήριο με θέμα τις έμφυλες ταυτότητες, ρόλους γυναικών και ανδρών, διαφορές του χθες και του σήμερα, με συντονίστρια την επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Π. «Δίοδος», Ιωάννα Μαρίνου.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια των φωτογραφιών έχει η κυρία Θεοδώρα Σαχίνη- Φωτογράφος, την επιμέλεια των κειμένων της παρουσίασης η κυρία Ελένη Τσίκη – Φιλόλογος και την ιδέα για την υλοποίηση της η κυρία Ελένη Θωμάτου- Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής.

Οι επισκέψεις από σχολεία θα συνεχιστούν για όλο το μήνα Μάιο.

Η δράση πραγματοποιείται στο χώρο του Κ.Π. «Δίοδος», κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 10.00 – 12.00

Διευκρινίζουμε ότι για την υλοποίηση της δράσης απαιτείται αίτημα συμμετοχής, καθώς κάθε φορά υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής ενός τμήματος του σχολείου.

Γι α περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε στο τηλ. 22410-77205 ή στο mail της Διόδου diod187@otenet.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου