Ειδήσεις

Αλλαγές στην εκπροσώπηση της Περιφέρειας σε “Ενεργειακή”, “ΚΕΚ Γεννηματάς” και “Φυτώριο”

Τις αλλαγές στην εκπροσώπηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στα Διοικητικά Συμβούλια

των Εταιρειών “Ενεργειακή Α.Ε”, “Φυτώριο Α.Ε.” και “ΚΕΚ  Γ. Γεννηματάς”, τις οποίες εισηγήθηκε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στην συνεδρίαση της Δευτέρας, 15 Μαΐου 2017.

Ειδικότερα:

Στην “Ενεργειακή Α.Ε.”, στην θέση του Προέδρου, την οποία κατείχε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, ορίζεται ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μπάρδος.

Στην θέση της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Χαρούλας Γιασιράνη, η οποία αναλαμβάνει την προεδρία του “ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς”, ορίζεται ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσοπανάκης.

Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει  ο κ. Γιώργος Μηνατσής, οικονομολόγος, στη θέση του εκλιπόντος Λούη Σορωνιάτη.

Στην  “ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς Α.Ε.”, Πρόεδρος ορίζεται η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Χαρούλα Γιασιράνη. Στην θέση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Χρήστου Μπάρδου, ορίζεται η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ευρυδίκη Νάκη.

Στην  “Φυτώριο “Α.Ε.”, στην θέση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Νίκου Νικολή, ορίζεται ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Χαματζόγλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου