Ειδήσεις

Γιώργος Υψηλάντης: Βάζουμε ρότα για πορεία με ρήξεις

Τους λόγους που τον οδήγησαν, να διεκδικήσει το Δήμο Ρόδου εξήγησε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ο κ. Γιώργος Υψηλάντης.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γάκης υπογραμμίζοντας πως, η βαρκούλα της δημοτικής παράταξης “Ρόδο Κόκκινο” αποσύρεται, για να αλλάξει μηχανή και αν χρειαστεί να πέσει ξανά στο νερό.
“Το ποτάμι της ανατροπής και όχι αυτό των μιντιακών διαπλεγμένων θα ξεχειλίσει σε όλη τη χώρα” , δήλωσε ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Μαυροματάκος.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ κ. Γιάννης Καλαποδάκης που άσκησε κριτική στη σημερινή δημοτική αρχή, υπογραμμίζοντας πως είναι αναποτελεσματική και λειτουργεί, με μικροπολιτική και πελατειακή αντίληψη.
“Είμαι εδώ για να υποδηλώσω, την στήριξη στον κ. Γιώργο Υψηλάντη. Οι καιροί που ζούμε επιβάλλουν υπερβάσεις”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Κασσάρας εκ μέρους της Κοινωνικής Συμφωνίας.
“Μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας θα βοηθώ όσο μπορώ για να αλλάξουμε τη νοοτροπία που δεν σέβεται τον άνθρωπο”, δήλωσε με τη βοήθεια του νοσηλευτή της η κ. Κική Τσακίρη.
“Είναι ώρα το νέο να διώξει το σάπιο. Νέος αέρας πνέει για να διώξει, τις αναθυμιάσεις από τα σκάνδαλα και τις κραιπάλες που μαστίζουν την κοινωνία”, δήλωσε ο πρώην δήμαρχος κ. Μάνος Κόκκινος.
“Είμαι εδώ για πολιτικούς και συναισθηματικούς λόγους. Δεν μπορούσα να λείπω αο την εκδήλωση”, δήλωσε συγκινημένος ο πρώην δήμαρχος κ. Γιώργος Γιαννόπουλος.
Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο κ. Σάββας Καραγιάννης.
“Εδώ και καιρο η κοινή γνώμη ασχολήθηκε με τον αριθμό των δήμων και όχι με την τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι ανάγκη, να χαραχθεί αναπτυξιακή πολιτική. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες του μνημονίου. Να κοντράρουμε το κράτος πηγαίνοντας το στα δικαστήρια για την κατάντια σημαντικών ακινήτων”, τόνισε προλογίζοντας τον κ. Γ. Υψηλάντη ο πρώην δήμαρχος κ. Σάββας Καραγιάννης.

Λαμβάνοντας το λόγο στη συνέχεια ο κ. Γιώργος Υψηλάντης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια με την παράταξή του η Ρόδος πορεία ανατροπής, η κ. Κική Τσακίρη.

“Ζητάμε να ενώσουμε τα όνειρα τις ελπίδες τις προτάσεις σε ένα κοινό σχέδιο και όραμα που θα ανατρέψει αυτό που ζούμε”, τόνισε ο κ. Γιώργος Υψηλάντης.
“Βάζουμε ρότα για πορεία με ρήξεις. Ξεκινάμε ταξίδι χωρίς εξαρτήσεις. Θέλουμε ένα δήμο με λόγο για όσα σχεδιάζονται χωρίς αυτόν από το αθηνοκεντρικό κράτος”, τόνισε ο κ. Γ Υψηλάντης που ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργεί ο δήμος ώστε να είναι κοντά στους πολίτες. ” Θα δώσουμε αγώνα χωρίς ακρότητες και εξαγορές συνειδήσεων. Ανατρέπουμε το παλιό και κτίζουμε το νέο. Απόψε ξεκινήσαμε. Καλό αγώνα”, τόνισε ο κ. Υψηλάντης.
Την ομιλία του στην κατάμεστη αίθουσα του ΕΒΕΔ παρακολούθησαν πολλοί φορείς της περιοχής μας και πλήθος κόσμου.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Αγαπητοί επίσημοι προσκεκλημένοι,

Η αποψινή σας παρουσία, αποτελεί μεγάλη τιμή για ολόκληρη την παράταξή μας και για μένα προσωπικά. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Ροδίτες και Ροδίτισσες, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, φίλες και φίλοι της παράταξης μας,
το μήνυμα απόψε είστε εσείς.
Το μήνυμα από την καρδιά της πόλης, σαν αστραπή θα φτάσει και θα φωτίσει κάθε γωνιά του νησιού μας. Κι είναι μήνυμα βροντερό.
Εσείς είστε η απάντηση.
Σ΄όλους εκείνους που πριν μας δουν, πριν μας ακούσουν, πριν μας ζυγίσουν, πριν μας μετρήσουν, έσπευσαν να ψιθυρίσουν ότι είμαστε μικροί! Το μπόι του καθενός μας όμως, το ορίζει ο λαός. Κι ο λαός απόψε είναι εδώ!

Θέλησαν να μας περιγράψουν.
Προσπάθησαν να μας περιχαρακώσουν, σε κόμματα, σε παρενθέσεις και αγκύλες!
Πίστεψαν πως έτσι θα περιορίσουν τη δύναμη και τη δυναμική μας! Έκαναν λάθος! Απόψε το βλέπουν!
Απόψε βλέπουν πως η ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, δεν χωρά σε στενάχωρα κοστούμια. Δεν έχει δεύτερες ταμπέλες, δεν έχει σύνορα, δεν έχει φράχτες.
Είναι ανοιχτή στους Ροδίτες και στις Ροδίτισσες που αγαπούν αυτόν τον τόπο!
Τους αγκαλιάζει όλους και την αγκαλιάζουν όλοι! Είναι η συνέχεια των καλύτερων αυτοδιοικητικών παραδόσεων και παρατάξεων αυτού του τόπου! Άλλοι είναι αυτοί που σχίζουν τα ιμάτια τους, για να μας πείσουν ότι είναι ανεξάρτητοι και ακηδεμόνευτοι.
Ποιοί;
Αυτοί που διαγκωνίζονται στο ποιος θα πρωτοφωτογραφηθεί πλάι σ’ εκείνους που έχουν ρημάξει τον λαό μας. Ας μην τους χαλάσουμε το χατίρι λοιπόν.
Αυτοί θα κάνουν πως είναι ανεξάρτητοι, κι εμείς θα κάνουμε ότι τους πιστεύουμε!
Αν αυτό τους βοηθά να νοιώθουν καλύτερα, εμείς δεν έχουμε αντίρρηση.

Η κατάσταση του τόπου και της κοινωνίας, είναι αυτή που ορίζει την αποψινή μας παρουσία εδώ.
Η Ρόδος γερνά και ξεφτίζει, η Ρόδος πληγώνεται και μας πληγώνει! Τα βάσανα και τις ταλαιπωρίες που βιώνει ολόκληρος ο λαός μας, τα βιώνουμε σχεδόν με την ίδια ένταση κι εμείς, οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες!
Η μάχη για την επιβίωση και το άγχος, σημαδεύουν την καθημερινότητά μας. Δουλειές χάνονται, επιχειρήσεις κλείνουν κι άλλες περνούν σε ξένα χέρια.
Τα παιδιά μας, τα πιο προικισμένα και καταρτισμένα μυαλά αυτού του τόπου, τα πιο δυνατά εργατικά μας χέρια, παίρνουν τους δρόμους της οικονομικής προσφυγιάς.
Όμως απόψε είμαστε όλοι εδώ.
Όχι να μοιρολογήσουμε τη Ρόδο, όχι να κλάψουμε για τα βάσανά μας!
Είμαστε εδώ αποφασισμένοι. Να σηκώσουμε κεφάλι. Να φύγουμε μπροστά.
Να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτά που μας πονούν και μας πληγώνουν!

Μέσα από διαφορετικές διαδρομές , διαφορετικές καταβολές και προσεγγίσεις, συναντιόμαστε απόψε στην καρδιά της Ρόδου.
Στο σταυροδρόμι της πλατείας Κύπρου.
Στο σπίτι του κόσμου της παραγωγής και της ανάπτυξης αυτού του τόπου. Στο ΕΒΕΔ. Καθόλου τυχαίο βέβαια, αντίθετα πολύ συμβολικό.
Δεν ζητούμε να εκφράσουμε την οργή και την αγανάκτηση του λαού μας. Έτσι κι αλλιώς την κουβαλάμε όλοι μέσα μας.
Δεν ζητούμε ψήφο διαμαρτυρίας, αλλά ψήφο εμπιστοσύνης.
Δεν ζητούμε να διχάσουμε, αλλά να ενώσουμε!
Να ενώσουμε τα όνειρα, τις ελπίδες, τις σκέψεις, τις προτάσεις μας, σ ένα μεγάλο κοινό όραμα, σε ένα σχέδιο, σ’ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα ανατρέψει αυτό που βλέπουμε γύρω μας, αυτό που ζούμε σήμερα! Σ’ ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στη δημιουργία και στην ανάπτυξη!
Δεν ερχόμαστε να γκρεμίσουμε όσα όμορφα και σωστά έχτισαν με κόπο άλλοι πριν από μας. Δεν θεωρούμε όμως τίποτα αυτονόητο.
Γιατί αν όλα ήταν αυτονόητα και σωστά καμωμένα, τότε πως φτάσαμε ως εδώ; Γιατί δεν νοιώθουμε χαρά και ικανοποίηση από το χώρο γύρω μας;
Γιατί δεν απολαμβάνουμε την ίδια τη ζωή μας;
Γιατί αισθανόμαστε ζήλια βλέποντας άλλους τόπους που κάποτε είχαν σαν πρότυπο και ζήλευαν τη Ρόδο;
Δεν υπάρχουν για μας θέσφατα, δεν υπάρχουν δεδομένα.
Για μας υπάρχουν κυρίως ζητούμενα.
Γι αυτό τέλος , tabula raza! Όλα πάνω στο τραπέζι!
Να τα ξαναδούμε με καθαρή ματιά, να τα εντάξουμε σ’ ένα συνεκτικό σχέδιο, βασισμένο σε στόχους, μετρήσεις και αποτελέσματα!
Να πετάξουμε ότι μας βαραίνει, ότι μας κουράζει, ότι μας περισσεύει.
Να κρατήσουμε ότι είναι χρήσιμο κι αποτελεσματικό.
Να χτίσουμε με καινούργια εργαλεία και καινούργια υλικά το αύριο της Ρόδου.

Ροδίτες και Ροδίτισσες,

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο προνομιακός χώρος ενεργοποίησης των πολιτών. Σ’ αυτόν μπορούν να λύσουν τις υποθέσεις που αφορούν άμεσα στη ζωή και στην καθημερινότητά τους.
Όμως οι Δήμοι σήμερα έπαψαν να έχουν τη ζωντάνια και την αυτοτέλεια που χρειάζονται για ν’ αναπνεύσουν. Ασφυκτιούν σ’ ένα θεσμικό πλαίσιο γραφειοκρατίας και κανόνων «δήθεν» διαφάνειας. Απογυμνώνονται από πόρους.
Καταργούνται δομές, κι απολύονται εργαζόμενοι. Αυτό θα ενταθεί και οι Δήμοι θα οδηγηθούν κυριολεκτικά στην «εντατική».
Το ίδιο βέβαια, συμβαίνει και στο δικό μας Δήμο.
Το πολιτικό προσωπικό που έχει την ευθύνη διαχείρισής του, έρχεται από μιαν άλλη εποχή. Είναι κουρασμένο από την πολύχρονη ανακύκλωση της παρουσίας του στα δρώμενα του τόπου. Είναι εθισμένο στο κτίσιμο των πελατειακών σχέσεων και των προσωπικών πολιτικών διαδρομών. Είναι γαλουχημένο για το χάιδεμα αυτιών, για το χτύπημα στην πλάτη. Τρέμει στην ανάληψη του όποιου πολιτικού κόστους. Ισορροπεί στις βάρκες της ατολμίας και της αδράνειας. Και φυσικά δεν διανοείται να σπάσει αυγά. Έτσι τα πράγματα γίνονται χειρότερα από ότι θα περίμενε κανείς.

Ροδίτες και Ροδίτισσες,

Σ’ αυτό το ζοφερό τοπίο, ξεκινάμε σήμερα το αυτοδιοικητικό μας ταξίδι.
Με αισιοδοξία, με πείσμα, με απόφαση να τ’ ανατρέψουμε όλα! Βάζουμε ρότα για πορεία ρήξης. Με πολιτικές, νοοτροπίες, πρόσωπα, κατεστημένα και παθογένειες που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.
Είναι για μας ταξίδι χωρίς δεσμά, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς παζάρια, χωρίς ανοιχτά γραμμάτια. Το μόνο γραμμάτιο που υπογράφουμε, είναι η δέσμευσή μας να υπηρετήσουμε το Ροδιακό λαό. Με ειλικρίνεια, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα.

Θέλουμε μια Ρόδο:

 Που εκτός από τον ήλιο, τη θάλασσα και τις φυσικές της ομορφιές, θ’ αξιοποιήσει ένα μεγάλο συγκριτικό της πλεονέκτημα. Την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση που της χάρισε η προνομιακή της θέση στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων και πολλών πολιτισμών.

 Που πρέπει επιτέλους να καλύψει τις ελλείψεις της σε βασικές υποδομές και σε έργα ολοκληρωμένης και βιώσιμης προστασίας του περιβάλλοντος.
 Που πρέπει να ολοκληρώσει τα αναπτυξιακά έργα που σέρνονται για χρόνια αποτελώντας ανοιχτές πληγές, όπως τα λιμάνια, οι μαρίνες και το καρνάγιο.
 Που θα φροντίσει, θα αναδείξει και θα αξιοποιήσει τα στολίδια που την έκαναν γνωστή στην οικουμένη. Το Ροδίνι, την Καλλιθέα, τη Φιλέρημο, τις Πεταλούδες, τη Λίνδο, την Κάμειρο, την Κυμισάλα και πάνω απ’ όλα τη Μεσαιωνική μας Πόλη.
 Που μέσα από μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την ποιοτική και περιβαλλοντικά βιώσιμη και όχι την ποσοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, θα αυξήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης της, προς όφελος των κατοίκων της.

Θέλουμε ένα Δήμο:

 Αυτοτελή όπως το Σύνταγμα ορίζει στη διαχείριση των τοπικών υποθέσεων .
 Με λόγο για όσα σχεδιάζονται γι αυτόν, χωρίς αυτόν, από ένα κράτος, συγκεντρωτικό, υδροκέφαλο και αρτηριοσκληρωτικό.
 Μαχητικό και διεκδικητικό απέναντι στην όποια κεντρική εξουσία όταν κι όποτε αυτή αντιστρατεύεται στα συμφέροντα της Ρόδου.
 Συμμετοχικό και συλλογικό κι όχι δημαρχοκεντρικό. Με αποκεντρωμένες εξουσίες απευθείας στα τοπικά συμβούλια, συνοδευόμενες από πόρους, μέσα και ανθρώπινο δυναμικό.
 Με υπηρεσιακή δομή που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όντας προσηλωμένη στην υλοποίηση του δημοτικού έργου. Όχι εξαναγκασμένη στην εξυπηρέτηση των πελατειακών υποχρεώσεων των «πολιτικών προϊσταμένων» της.
 Με εργαζόμενους που θα έχουν τη στήριξη και την προστασία της δημοτικής αρχής, ώστε με τη σειρά τους να ανταποδίδουν τα μέγιστα με τη δουλειά και την προσφορά τους.
 Με μέριμνα διεκδίκησης, διαφύλαξης και αξιοποίησης της περιουσίας του Ροδιακού λαού, προς όφελός του.
 Ρυθμιστή και καθοδηγητή της βιώσιμης και ισόρροπης ανάπτυξης του τόπου. Με μόχλευση της τουριστικής βιομηχανίας και των δυνατοτήτων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της τοπικής οικονομίας.
 Συνεργάτη της τοπικής επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της προώθησης δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.
 Συμπαραστάτη της νέας γενιάς, της παιδείας, της αθλητικής και της πολιτιστικής δραστηριότητας της Ρόδου.
 Αρωγό των ΑΜΕΑ και δεκτικό στην ενσωμάτωση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.
 Εγγυητή της ξεκάθαρης απαίτησης για κατοχύρωση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών και προστασίας της περιουσίας τους.
 Υποστηρικτή, συντονιστή και αξιόπιστο συνεργάτη των εθελοντικών ομάδων, των κινήσεων των πολιτών και των κοινωνικών συνεταιριστικών πρωτοβουλιών.

Θέλουμε Δημοτικό Συμβούλιο:

 Να χαράζει πολιτικές και δράσεις ανάπτυξης του τόπου, στα πλαίσια ενός γενικού Ρυθμιστικού Σχεδίου.
 Να μην αναλώνεται στα μικρά γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής διαχείρισης.
 Ανοιχτό στην κοινωνία και σε συνεχή διάλογο με τους κοινωνικούς φορείς και τις παραγωγικές τάξεις.

Θέλουμε μια Δημοτική Αρχή:

 Κοντά στον δημότη και στα καθημερινά του προβλήματα κι όχι κλεισμένη στους τοίχους του δημαρχιακού μεγάρου.
 Πρόθυμη να λογοδοτεί στην κοινωνία, χωρίς να φοβάται την πρόκληση της ανακλητότητας των εκπροσώπων της.
 Ικανή να συντονίσει μαζί με τους υπόλοιπους παράγοντες της τοπικής πολιτικής -βουλευτές, περιφερειακή αυτοδιοίκηση, κοινωνικοί φορείς, παραγωγικές τάξεις- αλλά κυρίως με τους ίδιους τους πολίτες, τη μαχητική διεκδίκηση των τοπικών υποθέσεων.
 Παρούσα στα συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης και στα κέντρα λήψης ή επηρεασμού των αποφάσεων.

Εμπρός όλοι μαζί, να Ανατρέψουμε:

 Τον κατήφορο και τη φθίνουσα πορεία της πόλης και των χωριών μας.
 Τη λογική της άνισης μεταχείρισης των πολιτών και το διαχωρισμό τους σε πατρικίους και πληβείους, σε φίλους και εχθρούς, σε δικούς μας και σε ξένους.
 Τη λογική ότι οι δημότες πρέπει να πληρώνουν αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να απαιτούν.
 Τις στρεβλώσεις του θεσμικού πλαισίου που κυριολεκτικά πνίγει και παραλύει την τοπική αυτοδιοίκηση.

Εμπρός όλοι μαζί,

Να φρενάρουμε τις συνέπειες της βαθιάς ανθρωπιστικής κρίσης, που μαστίζει τον τόπο και τις οικογένειές μας. Σύνθημα μας να γίνει το «κανείς μόνος του στην κρίση»! Όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε!
Να κλείσουμε τους δρόμους της ξενιτιάς που παίρνουν τα καλύτερα μυαλά και τα πιο άξια χέρια του τόπου μας.
Να παλέψουμε για δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και δράσεις προστασίας των ανέργων, των αδύναμων και ευπαθών συμπολιτών μας.
Να χτίσουμε από τα κάτω το σχέδιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της Ρόδου.

Απόψε ξεκινάμε έναν όμορφο αγώνα!

Θα τον δώσουμε με ήθος, ευπρέπεια και αξιοπρέπεια.
Χωρίς υπερβολές, χωρίς ακρότητες.
Οι πρακτικές του παρελθόντος, δεν χωράνε πουθενά.
Η εξαγορά συνειδήσεων και ψήφων, η συναλλαγή, οι στημένες δημοσκοπήσεις κι ο επηρεασμός των μέσων διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, δεν έχουν θέση σ’ αυτές τις εκλογές.
Δεν έχουν θέση για μας και ευχόμαστε ότι δεν θα χωρέσουν στην ατζέντα κανενός.
Ο λαός μας όσο φτωχός, όσο ταλαιπωρημένος και νάναι, θα τις αποκρούσει! Έχει αξιοπρέπεια και πικρή γεύση από όλους εκείνους που τις χρησιμοποίησαν στο παρελθόν.
Κι εμείς είμαστε εδώ. Άγρυπνοι κι έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε!

Απόψε ξεκινάμε έναν όμορφο ταξίδι!

Θα χαρούμε πρώτα απ’ όλα το ίδιο το ταξίδι. Θ’ απολαύσουμε την κοινή μας πορεία, την επαφή μας με τον κόσμο.
Γιατί ο κόσμος είναι η δύναμή μας.
Ο απλός κόσμος, της εργασίας, του εμπορίου, του χωραφιού και της παραγωγής! Και κυρίως τα νιάτα του τόπου μας.
Δεν είναι οι παράγοντες που επί δεκαετίες άλλαζαν πόστα και ρόλους, καθισμένοι στη δική μας πλάτη.
Αυτοί μας έφτασαν εδώ!
Και εξακολουθούν να μένουν προσκολλημένοι στην ίδια νοοτροπία, ζητώντας να τους εμπιστευθούμε ξανά και ξανά!
Δεν θέλησαν ποτέ να καταλάβουν κι ούτε τώρα καταλαβαίνουν.
Αυτοί όφειλαν να υπηρετήσουν τον λαό κι όχι ο λαός εκείνους! ΄
Είναι πλέον αργά για να το καταλάβουν.

Θα μπούμε πρώτοι στην Ιθάκη.
Μ’ ανοιχτά πανιά και ούριο άνεμο από κάθε γειτονιά της πόλης, από κάθε χωριό της Ρόδου.
Θα σαλπίσουμε το μήνυμα μας.
Το μήνυμα των νέων ανθρώπων, που μπορεί να ξεκινούν από το τίποτα, αλλά είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα!
Τα πάντα για τη Ρόδο, τα πάντα για την προκοπή και την ευημερία της!

ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ, ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!
Ας μεταφέρουμε το μήνυμά μας παντού!
Σε κάθε γωνιά της Ρόδου, σε κάθε σπίτι, σε κάθε χώρο δουλειάς, πόρτα, πόρτα, στόμα με στόμα, πρόσωπο με πρόσωπο!

Όλοι μαζί.
Για τη Ρόδο που ονειρευόμαστε, για τη Ρόδο που μας αξίζει!

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, για την τιμή που μου κάνετε να σηκώσω μαζί σας τη σημαία αυτής της παράταξης.
Σας ευχαριστώ για τη μεγαλειώδη παρουσία σας απόψε!
Θα την τιμήσω!
Καλό και έντιμο αγώνα!
Ξεκινήσαμε …

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου