ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη σε εκδηλώσεις

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Ο Χω­ρι­κός Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Δω­δε­κα­νή­σου κ. Χ. Κόκ­κι­νος αντα­πο­κρι­νό­με­νος σε σχε­τι­κές προ­σκλή­σεις, πα­ρέ­στη στις εκ­δη­λώ­σεις τού Δω­δε­κα­νη­σια­κού Συλ­λό­γου Αυ­το­ά­νο­σων Νο­ση­μά­των Αρ­θρί­τι­δα και Λύκου «ΘΑ­ΛΕΙΑ», του Δω­δε­κα­νη­σια­κού Συλ­λό­γου Γο­νέ­ων και Κη­δε­μό­νων Ατό­μων με Ανα­πη­ρί­ες Κέ­ντρο Δι­η­μέ­ρευ­σης Ημε­ρή­σιας Φρο­ντί­δας «ΕΛ­ΠΙ­ΔΑ», στον Πο­λι­τι­στι­κό Σύλ­λο­γο Γυ­ναι­κών Ρόδου, στην Επι­στη­μο­νι­κή Ένωση Τε­χνο­λο­γι­κής Εκ­παί­δευ­σης Μη­χα­νι­κών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.) – Νο­μαρ­χια­κό Τμήμα Δω­δε­κα­νή­σου και στο Σύλ­λο­γο Πτυ­χιού­χων Μη­χα­νι­κών Τε­χνο­λο­γι­κού Τομέα Ανω­τά­της Εκ­παί­δευ­σης Δη­μο­σί­ων Υπαλ­λή­λων Νομού Δω­δε­κα­νή­σου (ΣΥ.ΜΗ.Δ.Υ.Δ.).

Στο χαι­ρε­τι­σμό του ο κ. Χ. Κόκ­κι­νος στο Κέ­ντρο «ΕΛ­ΠΙ­ΔΑ» και «ΘΑ­ΛΕΙΑ» και στις «Γυ­ναί­κες τής Ρόδου», επι­σή­μα­νε τα εξής:

«Η πα­ρου­σία τού κό­σμου δη­λώ­νει την ανα­γνώ­ρι­ση των προ­σπα­θειών που πραγ­μα­το­ποιούν άν­θρω­ποι που με ανι­διο­τέ­λεια και ευαι­σθη­σί­ες προ­σφέ­ρουν στο κοι­νω­νι­κό σύ­νο­λο συν­δρά­μο­ντας σε θέ­μα­τα κοι­νω­νι­κής μέ­ρι­μνας και προ­ω­θώ­ντας και πο­λι­τι­στι­κές δρά­σεις. Είναι υπο­χρέ­ω­ση τής ορ­γα­νω­μέ­νης Πο­λι­τεί­ας να στη­ρί­ξει αυτές τις προ­σπά­θειες και να υπάρ­ξει η πα­ρου­σία τού κοι­νω­νι­κού κρά­τους που την επι­ζη­τούν όλοι οι πο­λί­τες και ιδιαί­τε­ρα αυτοί που αντι­με­τω­πί­ζουν προ­βλή­μα­τα υγεί­ας. Με συ­νερ­γα­σία και θέ­το­ντας συ­γκε­κρι­μέ­νους στό­χους, η Αυ­το­διοί­κη­ση συν­δρά­μει και θα συ­νε­χί­σει την προ­σφο­ρά της στους συ­μπο­λί­τες μας με ιδιαί­τε­ρη μέ­ρι­μνα και ευαι­σθη­σία.»

 

  • Στις εκ­δη­λώ­σεις που πα­ρέ­στη ο κ. Χ. Κόκ­κι­νος είχε την ευ­και­ρία να συ­ζη­τή­σει με αν­θρώ­πους που κα­θη­με­ρι­νά προ­σφέ­ρουν στο κοι­νω­νι­κό σύ­νο­λο, αλλά έχουν πλη­γεί από τις συ­νέ­πειες των πο­λι­τι­κών τής λι­τό­τη­τας και των δη­μο­σιο­νο­μι­κών προ­βλη­μά­των που πλήτ­τουν τη χώρα μας.

Στο χαι­ρε­τι­σμό του στις  Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. και ΣΥ.ΜΗ.Δ.Υ.Δ., ο κ. Χ. Κόκ­κι­νος επι­κε­ντρώ­θη­κε στα εξής:

«Οι άν­θρω­ποι της κα­θη­με­ρι­νής προ­σπά­θειας και του μό­χθου είναι αυτοί που βί­ω­σαν πρώ­τοι την εφαρ­μο­γή των άδι­κων πο­λι­τι­κών της λι­τό­τη­τας. Έχουν δι­καί­ω­μα στην ερ­γα­σία και στην αξιο­πρε­πή δια­βί­ω­ση. Άν­θρω­ποι που επέν­δυ­σαν στη γνώση, σπού­δα­σαν και θέ­λουν να προ­σφέ­ρουν στην ελ­λη­νι­κή κοι­νω­νία, δεν πρέ­πει να αντι­με­τω­πί­ζο­νται ως αριθ­μοί και ούτε να στοι­βά­ζο­νται στις ουρές τής ανερ­γί­ας. Οφεί­λου­με όλοι μαζί να διεκ­δι­κή­σου­με δου­λειά και ανα­γνώ­ρι­ση τής προ­σφο­ράς τους. Οφεί­λου­με όλοι μαζί να συ­νερ­γα­στού­με προς όφε­λος τού τόπου μας, δια­φυ­λάσ­σο­ντας την κοι­νω­νι­κή συ­νο­χή.»

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.