Η Ρόδος κατέκτησε το βραβείο Best Culinary Destination στα Greek Travel Awards 2025, που διοργανώθηκαν από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της World Travel Market.
Το βραβείο παρέλαβαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Γιάννης Παπαβασιλείου Ioannis Papavasiliou και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ.Γιωργος Τόππος George Topposεκπροσωπώντας τον προορισμό και τη δυναμική συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Η Ρόδος διακρίθηκε για τον μοναδικό συνδυασμό παραδοσιακών γεύσεων των Δωδεκανήσων και σύγχρονης γαστρονομίας, αναδεικνύοντας τη μακρά πολυπολιτισμική της ιστορία και τη σύγχρονη δημιουργικότητα της τοπικής κουζίνας.
Την εκδήλωση παρουσίασε η διεθνούς φήμης ιστορικός, συγγραφέας και δημοσιογράφος Bethany Hughes OBE.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμβάλλουν καθημερινά στην ανάδειξη της Ρόδου ως κορυφαίου γαστρονομικού προορισμού διεθνώς.















