Αθλητικά

ΣΕΓΑΣ: Νέα αναβολή στις εκλογές

Νέα αναβολή στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ, οι οποίες ήταν κανονικά προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 16 και 17 Ιανουαρίου 2021.
Μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου η νέα ημερομηνία για τις εκλογές θα γίνει γνωστή μετά την πρώτη μέρα του 2021, ενώ η αλλαγή αυτή έχει να κάνει με θέματα που υπάρχουν στο Μητρώο Σωματείων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, ενεργώντας όπως πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας, (ακόμα και αν κάποιες νομοθετικές πρωτοβουλίες είναι εμφανώς προσχηματικές) αποφάσισε στην σημερινή (σ.σ. Τρίτη) συνεδρίασή του την ματαίωση της γενικής συνέλευσης και των εκλογών που είχαν προγραμματισθεί για τις 16-17/01/2021.
Οι εκλογές θα προκηρυχθούν μετά την 1/1/2021.
Υ.Γ.1: Η ανάγκη να κατατεθεί τροπολογία ειδικώς για την ματαίωση των εκλογών του ΣΕΓΑΣ, αποδεικνύει ότι οι εκλογές της είχαν προκηρυχθεί απολύτως νόμιμα.
Υ.Γ.2: Όσες φορές και αν ματαιώσει τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ ο κ. Αυγενάκης, αυτό που φοβάται δεν θα το αποφύγει».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου