Ειδήσεις

Συνάντηση εργασίας του κ. Χ. Κόκκινου με τη διοίκηση και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα η σημερινή συνάντηση εργασίας με το διοικητή κ. Τσισικά Γιάννη και τον υποδιοικητή Νικήτα Βενιό στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, όπου έγινε εκτίμηση των μέχρι τώρα ενεργειών για την αντιπυρική περίοδο και δρομολογήθηκαν δράσεις για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και πάλι ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος με τους συνεργάτες του Μανώλη Χρύση και Νίκο Χατζηγεωργίου (επικεφαλής Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Δωδεκανήσου), συνάντησαν και τα παρευρισκόμενα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και τα ευχαρίστησαν για τις προσπάθειες και το έργο τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου