Τοπικές Ειδήσεις

Πύλη Εισόδου-Εξόδου το Λιμάνι της Καρπάθου

Άλλη μια κύρια προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής παίρνει σάρκα και οστά  .

   Το λιμάνι των Πηγαδίων , όπως ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη , αναβαθμίστηκε σε Πύλη Εισόδου – Εξόδου . Αναβαθμιση από την οποία θα αποκομίσει τεράστια οφέλη ο τόπος μας .

  Αφενός η Κάρπαθος εισέρχεται δυναμικά στον τομέα της κρουαζιέρας κι από τη επόμενη τουριστική σεζόν , θα αποτελεί επιλογή πρώτης προσέγγισης για κρουαζιερόπλοια με επιβάτες καταγωγής εντός κι εκτός Σένγκεν .

  Αφετέρου με φορέα υλοποίησης το Λιμενικό Ταμείο Δωδεκανήσου  , άμεσα , θα πραγματοποιηθούν έργα υποδομών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που θα εξασφαλίζουν την ασφάλεια των επιβατών του λιμένα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ISPS και θα αναβαθμίσουν την λειτουργία του .

  Σαν Δήμαρχος οραματίστηκα κι έθεσα ψηλά στην ατζέντα , με την ανάληψη των καθηκόντων μου , την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου.

  Στόχος  ο οποίος δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα , αν δεν υπήρχε η άμεση ανταπόκριση και η αμέριστη υποστήριξη του Υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη τον οποίο κι ευχαριστώ , για άλλη μια φορά , εκ μέρους όλων των Καρπαθίων .

            Ο Δήμαρχος Καρπάθου

              Ιωάννης Θ. Νισύριος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου