Τοπικές Ειδήσεις

Ανάληψη υπηρεσίας νέων μονίμων υπάλληλων στον Δήμου Ηρωικής νήσου Κάσου.

Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης πλήρωσης θέσεων στους ΟΤΑ εντός του μηνός Απριλίου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία 2 διορισθέντων μονίμων υπαλλήλων της 10Κ /2018 στον Δήμο της Ηρωικής νήσου Κάσου .

Πρόκειται για την, Μαρία Γκούτα με ειδικότητα ΤΕ λογιστικής χρηματοοικονομικής με ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας 14/04/2020 στο τμήμα διοικητικού λογιστικού, καθώς επίσης και για τον Δημήτρη Γαβρίδη με ειδικότητα ΤΕ τεχνολόγων μηχανολόγων μηχανικών με ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας 06/05/2020 στο τμήμα τεχνικών έργων.

Με τις προσλήψεις αυτές αναβαθμίζονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου σε δυο νευραλγικούς τομείς , της οικονομίας και της τεχνικής υποστήριξης .

Ο Δήμαρχος Ηρωικής νήσου Κάσου τους ενημέρωσέ ότι θα έχουν όλη την απαραίτητη καθοδήγηση και πλήρη ενημέρωση για τα ζητήματα των υπηρεσιών του Δήμου. Επίσης τους ενημέρωσε για την αναγκαιότητα καλής συνεργασίας και τους ευχήθηκε καλή δύναμή και καλή διαμονή στο νησί της Ηρωικής Νήσου Κάσου .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου