Ειδήσεις

Tάσος Κώστας: Ναι σε πορεία ανατροπής

Η συμμετοχή σε εκλογές είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση. Η συμμετοχή σε έναν συνδυασμό ποιότητας και όχι ποσότητας είναι ακόμα δυσκολότερη απόφαση.
Οπως και άλλοι Καλυθενοί και Καλυθενές αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου έχοντας στο μυαλό μου ότι πρέπει να λέμε ΝΑΙ αντί για ΟΧΙ.
Η άρνηση συμμετοχής ανοίγει το δρόμο για εκείνους που βλέπουν τα κοινά ως μέσο προσωπικής ανέλιξης και… εξυπηρέτησης. Η κοινωνία μας είναι μικρή και ξέρουμε τι πρεσβεύει ο κάθε υποψήφιος.
Από το 2008 σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση έχουν ανέβει περισσότερες από 3000 ειδήσεις όλες αποκλειστικά για τον αγαπημένο μας τόπο, τις Καλυθιές.
Η αγάπη για το χωριό μας είναι αυτή που αποτελεί τον φάρο καθοδήγησης στην απόφαση μου να εκτεθώ δημόσια στην κρίση των Καλυθενών.
Δεν είμαι ο καλύτερος, έχω κάνει λάθη και ως άνθρωπος και ως επιχειρηματίας και ως δημοσιογράφος. Όμως σε όλες μου τις αποφάσεις οι Καλυθιές ήταν το σημείο αναφοράς.
Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό “ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ” του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Υψηλάντη αποτελεί συνέχεια την επιλογής μου να γυρίσω την πλάτη στα κόμματα εξουσίας που κατέστρεψαν την πανέμορφη Ελλάδα.
Στις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές ήμουν υποψήφιος στο Νότιο Αιγαίο με την παράταξη των Οικολόγων. Οι Οικολόγοι σε αυτές τις εκλογές δεν συμμετέχουν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και για το δήμο Ροδίων στηρίζουν τον Γιώργο Υψηλάντη. Παραμένω λοιπόν συνεπής στη δύσκολη επιλογή που έκανα από την εποχή που η Ελλάδα μπήκε σε οικονομική και όχι μόνο επιτήρηση.
Αν και εσείς θέλετε να τιμωρήσετε όλους εκείνους που μας έφτασαν στον πάτο, μας εξευτέλισαν και μας οδήγησαν στην απόγνωση έχετε επιλογή.
Αν νιώθετε και εσείς οργή για τα χάλια του όμορφου νησιού μας τιμωρείστε τους υπεύθυνους.
Αν νομίζετε ότι οι Καλυθιές και το Φαληράκι αξίζουν καλύτερης τύχης “διώξτε το παλιό και δώστε χώρο στο καινούργιο”.
Ζητάω την στήριξή σας γιατί, δυστυχώς ή ευτυχώς, είμαι ο μόνος Καλυθενός στον συνδυασμό “ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ”, στη δημοτική ενότητα Καλλιθέας.
Η δική μου δεξαμενή ψήφων δεν περιλαμβάνει πολλές οικογένειες. Είμαι μία μάχη άνιση στους αριθμούς… συναρπαστική όμως στην προοπτική της. Ως μοναχικός υποψήφιος δεν μπορώ να κάνω συμμαχίες και.. ανταλλαγές ψήφων. Ούτε να υποσχεθώ “καρέκλες” σε περίπτωση επιτυχίας.
Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για την εκλογική μάχη και την επόμενη ημέρα στον τόπο που ζούμε και επιχειρούμε επαγγελματικά.
Σας ευχαριστώ
Τάσος Κώστας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου