Ειδήσεις

Επίσκεψη της ΔΗΜΑΡ στο κέντρο Δίοδος

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, «Δίοδος» επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ με επικεφαλής τον κύριο Θεοχαρόπουλο, γραμματέα του κόμματος, τον κ. Σαββή (υποψήφιο Ευρωβουλευτή) και κ. Καλαποδάκη (γραμματέα της ΔΗΜΑΡ στη Ρόδο).

Αφού ενημερώθηκαν από την Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης, κα Μαρίνου και τους εργαζόμενους, για τα άλυτα θεσμικά ζητήματα των Κέντρων ανά την Ελλάδα, καθώς και το γεγονός πως οι ίδιοι μένουν απλήρωτοι για τους τελευταίους τρεις μήνες, ο κ. Θεοχαρόπουλος δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του, την οποία αποδεικνύει η ΔΗΜΑΡ όπου μπορεί κυρίως σε κεντρικό επίπεδο τους τελευταίους μήνες, γεγονός που παραδέχτηκαν τα στελέχη.

Τόνισε πως η στήριξη στις δομές των Κέντρων θα έπρεπε να είναι αυτονόητη και ανέφερε πως «αν τέτοιες υπηρεσίες περνούν κρίση, μπορεί ένα φανταστεί κανείς πού βρισκόμαστε ως κοινωνία», θέτοντας παράλληλα την δυσαρέσκεια του αναφορικά με τους ρυθμούς υπογραφής της Προγραμματικής Σύμβασης των Κέντρων Πρόληψης ανάμεσα στα Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών, απαραίτητη για την περαιτέρω λειτουργία τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου