Το πράγμα φαινόταν ξεκάθαρα εδώ και πολύ καιρό, οπότε δεν θα πρέπει να ξενίζει τον γεγονός πως οι άνθρωποι του Ιάλυσου άρχισαν να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα της ομάδας πριν από την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου του πρωταθλητή Δωδεκανήσου, τη Μεγάλη Πέμπτη στο Παραδείσι κόντρα στον Κλεάνθη.
Απλά, η επίσημη “σφραγίδα” που μπήκε επισπεύδει τις εξελίξεις, στον απόηχο της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης των μελών του σωματείου.
Ο διοικητικός κορμός, ο οποίος παραμένει στον πυρήνα του ο ίδιος και απλά “φρεσκαρίστηκε”, θα συγκροτηθεί σε σώμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη στις 9 το βράδυ στο Οικονομίδειο.
Όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Παρασκευάς θα ανανεώσει τη θητεία του στον προεδρικό θώκο, εκτός κι αν εμφανιστεί άλλος παράγοντας πρόθυμος να τον διαδεχθεί.
Όπως και να έχει, η επιστροφή στη Γ’ Εθνική κατηγορία δεν πρόκειται να αλλάξει την προσέγγιση και τη φιλοσοφία των πρωταθλητών, που παραμένουν δεσμευμένοι στο τριετές πλάνο το οποίο ανακοίνωσαν στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.
Η διαδρομή των δύο τρίτων εξελίχθηκε ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί και ήρθε η ώρα να υποστηριχθεί το τελευταίο τρίτο, πάνω στις υφιστάμενες βάσεις.
Ο κορμός της ομάδας θα επιδιωχθεί να παραμείνει ο ίδιος , υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη Σπάρταλη (διαδέχθηκε τον Αγαπητό Αμπελά, που αυτονόητα έχει σημαντική συμβολή στη φετινή επιτυχία), με το βάρος να συνεχίζει να πέφτει στην αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών και κυρίως των Ροδίων, όπως και στην προώθηση ταλαντούχων από τα παραγωγικά τμήματα υποδομών.
Πάντα εννοείται με τη διατήρηση της απαραίτητης ισορροπίας ανάμεσα σε εμπειρία και νιάτα, που εξάλλου έχει δικαιώσει τον Ιάλυσο κατά την τελευταία διετία.
Εξυπακούεται πως άμεσα θα “τρέξουν” και οι ενέργειες για τη δημιουργία μίας ισχυρής οικονομικής βάσης, που θα στηρίξει τον σύλλογο κατά την “πτήση” του στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ιάλυσος: Ίδια φιλοσοφία και την επόμενη μέρα













