Σήμερα στις 12:15 το μεσημέρι, στο γήπεδο Πηγαδίων Καρπάθου ο τοπικός Ποσειδώνας θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Λάρδου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με την ΕΠΣΔ να ανακοινώνει το διαιτητικό «τρίο» που θα διευθύνει την αναμέτρηση.
Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Αλέξανδρος Σπάρταλης, με βοηθούς την Βασιλείου και του Κούτση. Παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Νίκος Σπανός, ενώ δεν ανακοινώθηκε παρατηρητής διαιτησίας.
Αναλυτικά:
Α’ Κατηγορία
Εξ αναβολής
17η αγωνιστική
Τετάρτη
● Πηγάδια 12:15
Ποσειδώνας Καρπάθου- Ηρακλής Λάρδου
Διαιτητές: Σπάρταλης, Βασιλείου, Κούτσης
Παρ. διαιτησίας: δεν ανακοινώθηκε
Παρ. αγώνα: Σπανός
Α’ Κατηγορία: Ο Σπάρταλης στο εξ αναβολής
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.