Τοπικές Ειδήσεις

Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νότιας Δωδεκανήσου

Η σκληρά αυταρχική πολιτική «ημετέρων» της κυβέρνησης Μητσοτάκη με πρόφαση την πανδημία εξαπολύει μια άνευ προηγουμένου επίθεση σε θεσμούς της δημοκρατίας, στη παιδεία, στους εργαζόμενους και επιχειρηματίες, στους νέους, σε ο,τιδήποτε δημόσιο και με κοινωνικό χαρακτήρα στηρίζει την κοινωνία, στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, και ειδικότερα στην εποχική εργασία και επιχειρηματικότητα.

Απέναντι σε αυτή την καταστροφική πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απευθύνει ενωτικό κάλεσμα σε όλους τους δημοκράτες, τους προοδευτικούς πολίτες της Δωδεκανήσου, να δώσουμε μαζί τη μάχη για ένα κοινωνικά αποτελεσματικό και ανθρώπινο κράτος, με δικαιοσύνη, αξιοκρατία και αξιοπρέπεια.

Με στόχο τη συγκρότηση ενός σύγχρονου μαζικού αριστερού – προοδευτικού – δημοκρατικού κόμματος που θα εκφράζει τη μεγάλη προοδευτική και δημοκρατική πλειοψηφία του λαού μας για την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση ξεκινάμε και τοπικά την πολιτική αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη των Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ του Νοτίου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου με θέμα συζήτησης τη συνέχιση της προσπάθειας για την διεύρυνση και μαζικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά ταυτόχρονα και για την οργανωτική ανασυγκρότηση και αναβάθμιση των πολιτικών διαδικασιών και της δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος, καθώς και την εκλογή νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη με διήμερη εκλογική διαδικασία, στις 12 και 13 Φεβρουαρίου, εξέλεξε νέα 21μελή Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στα Νότια Δωδεκάνησα, η οποία αποτελείται με αλφαβητική σειρά από τους/τις:

ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΒΑΓΙΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΡΙΜΟΓΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΑ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΚΕΧΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ-ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΜΗΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΝΕΟΝΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΠΟΛΥ)

ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

 

Η νέα ΝΕ θα συγκροτηθεί σε σώμα τις αμέσως επόμενες ημέρες σε ειδική συνεδρίαση.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.-

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου