Μετά το χειμερινό διάλειμμα τον πρωταθλημάτων της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. έφτασε επιτέλους η ώρα για την έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος του 2018.

Αυλαία στα πρωταθλήματα κάνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MotoCross, ξεκινώντας φέτος από τις Σέρρες και όχι από την Χαλκίδα όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1. 17-18/2 Σέρρες

2. 3-4/3 Άργος

3. 31/3-1/4 Γιαννιτσά

4. 14-15/4 Χαλκίδα

5. 28-29/4 Δουνέικα

6. 12-13/5 Μεγαλόπολη

7. 16-17/6 Θα ανακοινωθεί

Την ώρα που όλη η Ελλάδα θα βρίσκεται σε κάποιο καρναβάλι οι αθλητές του MotoCross θα ρίχνονται στην μάχη του πρωταθλήματος, κυνηγώντας ένα καλό αποτέλεσμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Τον ΙΚΑΡΟ θα εκπροσωπήσουν και φέτος οι τρις μόνιμοι εκπρόσωποί του στο MotoCross Φραγκίσκος Ζούνης, Νίκος Λυρίου και ο Άρης Τσαρνάς από την Κω.

Και οι τρις οδηγοί θα αγωνιστούν και φέτος στις ίδιες κατηγορίες που έλαβαν μέρος και πέρυσι. Ο Άρης παραμένει στην ΜΧ1 σαν εργοστασιακός οδηγός της HUSQVARNA και περιμένει φέτος να έχει καλύτερα αποτελέσματα και λιγότερες ατυχίες αφού πέρυσι ενώ ήταν ο μοναδικός αθλητής που κοίταξε στα μάτια τον πολυπρωταθλητή της κατηγορίας Παναγιώτη Κουζή, δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω και περιορίστηκε τελικά στην 3η θέση, ένα βαθμό πίσω από τον δεύτερο, Γιώργο Ηλιόπουλο.

Ο Νίκος και Φραγκίσκος θα αγωνιστούν στην ΜΧ2 με τον Νίκο να συνεχίζει σαν εργοστασιακός οδηγός στην KTM, ενώ ο Φραγκίσκος άλλαξε μάρκα μοτοσυκλέτας φέτος και θα αγωνίζεται πλέον με HUSQVARNA. Και οι δυο θέλουν να μείνουν μακριά από τις ατυχίες που είχαν πέρυσι, για να βρεθούν ψηλότερα στην βαθμολογία με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο καιρός για το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες προβλέπεται καλός, με μικρή πιθανότητα βροχής την Κυριακή και θερμοκρασία στους 5 βαθμούς.

Ο ΙΚΑΡΟΣ εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά στους αθλητές του και να έχουν ένα δυνατό ξεκίνημα στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος!

Η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ αναλυτικά:

ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 Κατηγορία MX2

HUSQVARNA FC 250

Χορηγοί: HUSQVARNA, KTM SEE, VGR, RACING DESIGN, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, FALIRAKI MOTOCROSS PARK

ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161 Κατηγορία MX2

ΚTM SXF 250

Χορηγοί: KTM SEE, BIG BALLS MX, MILONIDIS ELASTIKA, MP PLAKETAS, CROSS X RACING, DXL GRAPHICS, MOTOREX, CHRISTINA’S CLEANING

ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 Κατηγορία MX1

HUSQVARNA FC 450

Χορηγοί: HUSQVARNA, MOTUL, MICHELIN, KTM SEE, VGR, ΜΧ79, RACERX.GR, RACING DESIGN

Ο ΙΚΑΡΟΣ ευχαριστεί τον Μεγάλο Χορηγό του, την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για τις εκπτώσεις που προσφέρει στις μετακινήσεις των αθλητών του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ