Αθλητικά

Αγώνες για όλους στο Kos City Run

Σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε από τους διοργανωτές, το Φεστιβάλ Δρόμων Kos City Run 2018 με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα έχει για φέτος δρόμους των 5.000 μ, 10.000 μ, 20.000 μ και 1000μ για παιδιά. Επίσης θα υπάρχουν διευκολύνσεις για τις μετακινήσεις και οι πρώτοι 30 που θα δηλώσουν συμμετοχή θα τύχουν δωρεάν διανυκτέρευση το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018.

Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης:

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Τόπος Διεξαγωγής: Πόλη της Κω

Μήκος Διαδρομής: 5km, 10km, 20km και 1000m (για παιδιά) επί δημοσίας οδού.

Αφετηρία – Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας  Κω

Ώρα Εκκίνησης : 16:00

Διάρκεια Αγώνα: 1 ½  ώρες

Έπαθλα: Κάθε αθλητής θα πάρει αναμνηστικό μπλουζάκι και μετάλλιο του αγώνα.

Δήλωση Συμμετοχής: Στον αγώνα μπορούν να αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Ο Αγώνας έχει όριο 300 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα από την Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018  θα κλείσουν και οι εγγραφές. Η εγγραφή θεωρείται ολοκληρωμένη αν έχει γίνει η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους.

Κόστος Εγγραφής: Ορίζεται συμμετοχή στο συμβολικό ποσό των δεκαπέντε ευρώ (15 €) όσοι υπηρετούν την θητεία τους και οι φοιτητές δωρεάν. Από το ποσό αυτό τα τρία (3€) ευρώ θα γίνει προμήθεια αναλώσιμων αγαθών για το Γενικό Νοσοκομείο Κω.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου