Αθλητικά

Μέχρι την Τρίτη οι προτάσεις

Με ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος των Δημοτικών σταδίων και γηπέδων της Δημοτικής Ενότητας Κω – Δικαίου, Στέργιος Χατζηστέργου, ενημέρωσε τα σωματεία της Κω , ότι μέχρι την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους για την κατάρτιση του αγωνιστικού –προπονητικού προγράμματος, ενόψει της νέας σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η εξής:
«Σας γνωρίζουμε ότι , ενόψει της Νέας Αγωνιστικής Περιόδου 2015-2016 , παρακαλούνται όλα τα Αθλητικά Σωματεία των Δημοτικών Ενοτήτων Κω-Δικαίου , που έχουν ως Έδρα για τις αγωνιστικές και προπονητικές υποχρεώσεις τους :
1.Το Νέο Δημοτικό Στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ
2.Το Δημοτικό Γήπεδο ΖΗΠΑΡΙΟΥ
3 Το Δημοτικό Γήπεδο ΠΥΛΙΟΥ
4.Το Δημοτικό Προπονητήριο ΦΙΛΙΝΟΣ
Να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους , για την Κατάρτιση του Αγωνιστικού – Προπονητικού Προγράμματος Περιόδου 2015-2016 μέχρι την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 , στο γραφείο Διοίκησης του Νέου Δημοτικού Σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.
Με ιδιαίτερη τιμή,
Ο Υπεύθυνος των Δημοτικών Σταδίων-Γηπέδων
Δημοτικών Ενοτήτων Κω-Δικαίου
ΠΕ 1 Διοικητικού
Χατζηστέργου Θ. Στέργιος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου