Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να λάβουν μέρος στον αγώνα 5000μ. ανεξάρτητων δρομέων εντός σταδίου, ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή την Πέμπτη, την Παρασκευή, αλλά και την ημέρα του αγώνα.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιουλίου στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αγαπητοί φίλες και φίλοι.
Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα διοργανώσει αγώνα δρόμου εντός σταδίου 5.000 μέτρων με ηλεκτρονική χρονομέτρηση (photofinish) στο Δ.Α.Κ. Καλλιπατειρα το Σάββατο 18 Ιουλίου το βράδυ στο πλαίσιο των Διασυλλογικών Αγώνων Δωδεκανησου Α-Γ (το τελικό πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί την Πέμπτη).
Όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους (5 ευρώ) την Πέμπτη και την Παρασκευή 16 και 17 Ιουλίου 2020 στα γραφεία της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου εντός του βοηθητικού σταδίου Διαγόρας (Βύρωνος & Κοδριγκτώνος 1), έξω από τα γραφεία θα υπάρχει σχετικός χώρος (λόγω covid-19) και ώρες 10:00- 12:00.
Εγγραφές επίσης θα πραγματοποιηθούν και πριν τον αγώνα στην γραμματεία των αγώνων.
Θα συμπληρωθεί σχετική αίτηση και υπεύθυνη δήλωση από κάθε συμμετέχοντα και θα ακολουθηθεί το υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ της Γ.Γ.Α. και του ΕΟΔΥ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ από ιατρό ότι δεν έχουν συμπτώματα covid με ημερομηνία 16,17,18 Ιουλίου 2020 και πως μπορούν να αγωνιστούν.
Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα επιτρέπεται να λάβουν μέρος».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ