Τοπικές Ειδήσεις

Xαρ. Κόκκινος: Ευχές στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Με αφορμή την σημερινή έναρξη των Πανελληνιων Εξετάσεων απευθύνουμε τις θερμότερες ευχές στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν σε αυτές.
Ο μαθητικός κόσμος της χώρας μας – μεταξύ αυτών και οι μαθητές των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου – ταλαιπωρηθηκαν από τις συνέπειες της πανδημίας του covid/19 και το  μεγάλο χρονικό διάστημα του lockdown. Παρακολούθησα  τα μαθήματα τους μέσω τηλεκπαιδευσης, μακριά από τις σχολικές αίθουσες, τους εκπαιδευτικούς και τους συμμαθητές και συμμαθήτριές τους.

Σήμερα μπαίνουν σε μια μάχη που καθορίζει πολλά άλλα… όχι τα πάντα για το μέλλον τους. Να είναι ψύχραιμοι, υγιείς και δυνατοί. Το ίδιο και οι γονείς και οι εκπαιδευτικοι.Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι διαρκής για όσους θέλουν να βελτιώνονται καθημερινά και να αξιοποιούν τις πολλές ευκαιρίες που μας δίνει η ζωή.

Καλή Επιτυχία!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού  – “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” – Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου- Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου