ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Xαρ. Κόκκινος: Ευχές στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΌΚΚΙΝΟΣ

Με αφορμή την σημε­ρινή έναρξη των Πανελ­λη­νιων Εξε­τά­σεων απευ­θύ­νουμε τις θερ­μό­τε­ρες ευχές στους μαθητές και τις μαθή­τριες που συμ­με­τέ­χουν σε αυτές.

Ο μαθη­τι­κός κόσμος της χώρας μας – μεταξύ αυτών και οι μαθητές των Κυκλά­δων και της Δωδε­κα­νή­σου – ταλαι­πω­ρη­θη­καν από τις συνέ­πειες της παν­δη­μίας του covid/19 και το  μεγάλο χρονικό διά­στημα του lockdown. Παρα­κο­λού­θησα  τα μαθή­ματα τους μέσω τηλεκ­παι­δευ­σης, μακριά από τις σχο­λι­κές αίθου­σες, τους εκπαι­δευ­τι­κούς και τους συμ­μα­θη­τές και συμ­μα­θή­τριές τους.

Σήμερα μπαί­νουν σε μια μάχη που καθο­ρί­ζει πολλά άλλα… όχι τα πάντα για το μέλλον τους. Να είναι ψύχραι­μοι, υγιείς και δυνατοί. Το ίδιο και οι γονείς και οι εκπαι­δευ­τι­κοι.Η εκπαι­δευ­τική δια­δι­κα­σία είναι διαρκής για όσους θέλουν να βελ­τιώ­νο­νται καθη­με­ρινά και να αξιο­ποιούν τις πολλές ευκαι­ρίες που μας δίνει η ζωή.

Καλή Επι­τυ­χία!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επι­κε­φα­λής του Περι­φε­ρεια­κου Συν­δυα­σμού  – “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” – Περι­φε­ρεια­κος Σύμ­βου­λος Π. Ε. Ρόδου- Αντι­πρό­ε­δρος Επο­πτι­κου Συμ­βου­λίου ΕΝΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.