Ειδήσεις

ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου: Πρόγραμμα Γενικών Συνελεύσεων

Το Κίνημα Αλλαγής, το προοδευτικό κίνημα της νέας εποχής, προχωρά σε συγκρότηση T.O. σε όλη την Ελλάδα, γιατί χρειαζόμαστε όχι απλά ένα νέο ενιαίο και ανοιχτό κόμμα, αλλά ένα ζωντανό κόμμα. Και τέτοιο, είναι το κόμμα των μελών του. Αυτό που έχει ζωντανές οργανώσεις και μέλη που συναποφασίζουν.

Ενόψει λοιπόν της εκλογικής διαδικασίας της 24ης Ιουνίου για την ανάδειξη των μελών των Τοπικών Οργανώσεων, διοργανώνονται οι παρακάτω γενικές συνελεύσεις σε περιοχές συγκρότησης των Τ.Ο. :

–          Την Παρασκευή 15.6.2018 στις  19:30μμ, θα συναντηθούμε στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστης,

–          την ΚΥΡΙΑΚΗ 17.6.2018 στις 11.30πμ, στο Δημαρχείο Αρχαγγέλλου,

–          και την Δευτέρα 18.6.2018 στις 19.30μμ, δίνουμε ραντεβού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αφάντου, στην Κεντρική Πλατεία Αφάντου.

Θα συζητηθούν η προγραμματική μας πρόταση, οι πολιτικές μας θέσεις και ο οργανωτικός σχεδιασμός ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 24ης Ιουνίου.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Μην μείνεις θεατής, ένωσε την φωνή σου με τη δική μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου