Αθλητικά

Η ΑΧΕΠΑ Ρόδου στο Οικονομίδειο Στάδιο Ιαλυσού

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-33 Ρόδου, παρέδωσαν είδη ένδυσης, για τις ανάγκες του ATHLETIC FOOTBALL SUMMER CAMP, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018.

Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Νιωτάκης, ο Γραμματέας κ. Γεώργιος Λάκουρας, ο Ταμίας κ. Σταμάτιος Παπαποστόλου και ο Δ/ντης Αθλητισμού κ. Αθανάσιος Αμπελιώτης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-33 Ρόδου, υποδέχθηκαν στο Οικονομίδειο Στάδιο Ιαλυσού ο πρόεδρος του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ κ. Μιχάλης Χατζηνικήτας και μελη της διοίκησης της ομάδας.

Μετά το πέρας της παράδοσης – παραλαβής, ο πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής, συνεχάρη τον πρόεδρο κ. Χατζηνικήτα για την διοργάνωση του ATHLETIC FOOTBALL SUMMER CAMP αλλά και για το εξαιρετικό έργο που έχει ήδη υλοποιήσει στον Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ., με την δέσμευση ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες και το δύσκολο έργο τους. Άλλωστε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου έχει συνεργασθεί στο παρελθόν με τον Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ, με μεγάλη επιτυχία.

Στην συνέχεια ο κ. Χατζηνικήτας αφού ευχαρίστησε, εκ μέρους της διοίκησης του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ, για την προσφορά των ειδών ένδυσης, επεσήμανε τη σημασία των χορηγιών στα αθλητικά σωματία και τον αθλητισμό.

Τα μέλη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-33 Ρόδου θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια το ξενδοχείο Island Boutique Hotel και το κατάστημα BeautyHall_maria sarika, που συνέδραμαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης.

Ο αθλητισμός είναι από τους βασικούς άξονες δράσης του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-33 Ρόδου και θεωρούμε υποχρέωση όλων τη στήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου