Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προπονήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής του Α.Σ. Ρόδος.
Την Μεγάλη Δευτέρα από τους προπονητές των τμημάτων Κ-12 και Κ-14, έγινε ακόμα μία προπόνηση… μένοντας σπίτι, με τα «ελάφια» να εκδίδουν την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Μπορεί να “Μένουμε Σπίτι ” λόγω της κατάστασης που περνάμε με τον Covid -19 , όμως οι προπονητές των τμημάτων υποδομής Κ -14 και Κ-12, Αντώνης Παπαβασιλείου και Γιώργος Ισκάς αντίστοιχα, δεν επαναπαύονται, συνεχίζουν τα μαθήματα μέσω τηλεδιάσκεψης με τους αθλητές μας.
Στο σημερινό (σ.σ. Μεγάλη Δευτέρα) μάθημα, το τμήμα υποδομής Κ-12, συζήτησε πως μπορούν οι αθλητές να αξιοποιήσουν το χρόνο τους με διάφορες ασκήσεις, ενώ επαναλάμβαναν πως να προσέξουν την διατροφή τους , τώρα που μένουν στο σπίτι για περισσότερο χρόνο!
Το μενού περιελάμβανε επίσης προπόνηση με την μπάλα, ασκήσεις που τους έδειχνε ο προπονητής μας κ. Ισκάς και οι αθλητές μας το επαναλάμβαναν.
Στο τμήμα υποδομής Κ -14, ο κ. Παπαβασιλείου έδωσε στους μαθητές τους ασκήσεις προπονήσεων και ένα ερωτηματολόγιο που οι ερωτήσεις στρέφονται γύρω από το ποδόσφαιρο, που πραγματικά τους έχει λείψει τόσο πολύ!
Επόμενη τηλεδιάσκεψη έχει προγραμματιστεί για την Μεγάλη Πέμπτη (16/04 )
Μένουμε σπίτι … Για την υγεία μας και την ασφάλειά μας!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ