Τοπικές Ειδήσεις

Αλέξανδρος Κολιάδης για την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου: «Συνεχίζουμε με στόχο να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη του Ροδιακού λαού»

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Διοικητικού πρωτοδικείου Ρόδου σύμφωνα με την οποία απορρίφθηκε η ένσταση κατά του κύρους των δημοτικών εκλογών που υπέβαλε η παράταξη του κ. Αντώνη Καμπουράκη, ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Κολιάδης προέβη στις εξής δηλώσεις:

«Η απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου ήταν αναμενόμενη. Ήμασταν σίγουροι για το αποτέλεσμα. Πιστεύαμε ότι η ετυμηγορία του ροδιακού λαού θα υπερίσχυε, όπως και συνέβη.

Είναι μία όμορφη μέρα η σημερινή. Γνωρίζαμε ότι δεν θα ανατρεπόταν το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, περιμέναμε ωστόσο να τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Ο κόσμος απαιτεί από εμάς να είμαστε ειλικρινείς, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Στόχος μας είναι ένας, να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη του Ροδιακού λαού με σκληρή δουλειά και να δούμε όλοι το νησί μας όπως το φανταζόμαστε και όπως του αξίζει.

Αυτές τις 45 ημέρες που διοικούμε το δήμο με όλους τους συνεργάτες μου, αγωνιούσαμε  για το τελικό αποτέλεσμα που ανακοινώθηκε σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μέρα σημαδιακή».

Ο κ. Κολιάδης πρόσθεσε ερωτηθείς σχετικά, ότι δεν τον αφορούν οι περαιτέρω κινήσεις της αντίθετης πλευράς. Δεν τον ενδιαφέρουν οι κινήσεις της άλλης πλευράς. Δήλωση ότι αύριο θα μεταβεί στην  Αθήνα με αφορμή τη συνεδρίαση της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου. Παράλληλα, έχει προγραμματίσει σειρά συναντήσεων στο πλαίσιο της αναζήτησης πόρων για την οικονομική ενίσχυση του δήμου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου