Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος για το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων του νησιού μας, καθώς το Σάββατο στις 16:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας θα φιλοξενηθεί από τον Διαγόρα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Ο Τίμος Καβακάς έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να συγκεντρωθούν και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις, έτσι ώστε να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται, προκειμένου να διεκδικήσουν το «τρίποντο», για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για το γόητρο.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες ποδοσφαιριστών, συμπεριλαμβανομένου και του Λεονέλ Μπούτερ που εκδόθηκε το δελτίο του, επομένως τα «ελάφια» θα παραταχθούν πάνοπλα, με τον Τίμο Καβακά να έχει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα.
Ταυτόχρονα ο έμπειρος τεχνικός προσπαθεί να διατηρήσει χαμηλά τους τόνους, καθώς γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι και δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές του να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό τους.
Τώρα όσον αφορά στην χθεσινή προπόνηση, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, ταχύτητες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι προπονήσεις των «ελαφιών» θα είναι καθημερινές μέχρι και την Παρασκευή που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ