Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση Μ. Κόνσολα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, για την ενίσχυση του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ

Με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Λευτέρη Οικονόμου, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, στο Υπουργείο με αντικείμενο την ενίσχυση του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Α΄ και Β΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.

Ο Βουλευτής επεσήμανε την υποστελέχωση των υπηρεσιών, αλλά και την ανάγκη να εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα, στις τακτικές μεταθέσεις, οι ανάγκες των δύο αυτών αστυνομικών διευθύνσεων στο Νότιο και στο Βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου με προσωπικό.

Ο κ. Κόνσολας, σε συνέχεια της πρόσφατης κοινοβουλευτικής του παρέμβασης, έθεσε και το ζήτημα της αναβάθμισης των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κάρπαθο.

Ο Μάνος Κόνσολας είχε επισημάνει ότι η αναβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, επιβάλλει να δημιουργηθεί νέο οργανόγραμμα και να αυξηθεί η οργανική δύναμη.

Πρότεινε, επίσης, την ενίσχυση με προσωπικό, είτε στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων, είτε με άλλο πρόσφορο τρόπο που θα επιλέξει το Υπουργείο για να υπάρχει άμεση στελέχωση.

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Λευτέρης Οικονόμου, αναγνώρισε ότι η αναβάθμιση του αστυνομικού τμήματος Καρπάθου σε Υποδιεύθυνση προϋποθέτει και την ανάλογη ενίσχυση του σε προσωπικό.

Ενημέρωσε τον κ. Κόνσολα ότι σε συνέχεια της ειδικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος για όσους αστυνομικούς θέλουν να υπηρετήσουν στην Κάρπαθο, δεσμεύτηκε να υπάρξει σχετική παρέμβαση και στις ετήσιες τακτικές μεταθέσεις και τοποθετήσεις, όχι μόνο για την Κάρπαθο, αλλά και για τις δύο αστυνομικές διευθύνσεις της Δωδεκανήσου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου