Πολιτιστικά

Στη Ρόδο για γυρίσματα οι πρωταγωνιστές του «Μπρούσκο»

899

Στην Ρόδο βρίσκονται από χθες και θα μείνουν μέχρι και την επόμενη Τρίτη οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της γνωστής και πολύ δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Μπρούσκο» για να κάνουν γυρίσματα σε πολλά σημεία του νησιού.

Σε ένα επεισόδιο θα συμμετέχει και η Ροδίτισσα ηθοποιός Σουσάνα Καρδούλια ενώ τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη!

Τους πρωταγωνιστές θα δούμε να κάνουν γυρίσματα από αύριο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, στο Μαντράκι, στην Καλλιθέα, στην Παλιά Πόλη, στον Έμπωνα και στο Μονόλιθο! Μπορεί να γίνουν γυρίσματα και στο Rhodos Palace.

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.