Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, προχώρησε ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου Ορφέας.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τους Μπάκη, Κρίκη, Μαλανδρή, Μπιλιά, Στεργιόπουλο και Μουράτι, απέκτησαν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Χρήστο Κώστα από την Α.Ε. Αδελφοσύνης.
Η ομάδα της πόλης μας επισημοποίησε την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή με την ακόλουθη ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί και τον Γιάννη Πιστόλα για το δείπνο που τους παρέθεσε:
« Ο Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Χρήστου Κώστα από την ομάδα της Α.Ε. Αδελφοσύνης. Ο ποδοσφαιριστής ήδη έχει ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας και είναι στην διάθεση του προπονητή Γρηγόρη Σαρρή.
Ο Α.Ο. Ορφέας καλωσορίζει τον Χρήστο Κώστα στην οικογένειά του και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.
Με την ευκαιρία, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Ορφέας ευχαριστούν τον ιδιοκτήτη της πιτσαρία ΄΄ Γόνδολα΄΄ κ. Γιάννη Πιστόλα και το προσωπικό του για το δείπνο που παρέθεσαν στην ομάδα μας το βράδυ της Παρασκευής».

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ