Αθλητικά

Τα μέλη της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σύμφωνα με την οποία ορίζονται τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.), σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 21 του ν. 4726/2020.
Πιο συγκεκριμένα ορίζονται:
Α. Από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς ως πρόεδρος με αναπληρώτρια αυτού την προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Νομοθετικής Επεξεργασίας και Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Γ.Γ.Α. Μελίνα Γιαννακοπούλου.
Β. Από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, ο διοικητής της Άγγελος Μπίνης (ως τακτικό μέλος) με αναπληρωτή του τον διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Συμπεριφορικών Αναλύσεων της ΕΑΔ Ιωάννη Φουστανάκη.
Γ. Από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ευάγγελος Καραγρηγορίου (ως τακτικό μέλος) με αναπληρώτριά του την προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και Διοικητικών Κυρώσεων της Επιτροπής, Μαρία Δημοπούλου.
Δ. Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο Αθλητικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου (ως μέλος) με αναπληρωτή του τον Αθλητικό Αντιεισαγγελέα Μιχάλη Μιχαλόπουλο.
Ε. Από την Ελληνική Αστυνομία ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος/Α.Ε.Α Βασίλειος Παπακώστας (ως μέλος) με αναπληρωτές τον Αστυνόμο Β’ Δημήτριο Τσερτσίδη και τον Αστυνόμο Β’ Ιωάννη Ιακωβίδη, που υπηρετούν στο Τμήμα Προστασίας της Οικονομικής Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας/Α.Ε.Α.
Για τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. δεν καταβάλλεται αμοιβή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου