Αθλητικά

Τριήμερο τουρνουά στον Ο.Α.Μ.Ρ.

Ο ΟΑΜΡ διοργανώνει τριήμερο εορταστικό πρωτάθλημα ζευγών όπεν 4ης βαθμίδας προς τιμήν του αείμνηστου ιδρυτικού μέλους του, Βασίλη Πετρίδη.

Τόπος και χρόνος διεξαγωγής: Ο αγώνας θα γίνει στις νέες εγκαταστάσεις του ΟΑΜΡ (επί της λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου 5ο χλμ.) την Πέμπτη 12/12 ώρα 21.00, την Παρασκευή 13/12 ώρα 21.00 και την Κυριακή 14/12 ώρα 19.00.

Τρόπος διεξαγωγής:
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε έναν ενιαίο όμιλο όπεν.
Ο ακριβής αριθμός των διανομών θα ανακοινωθεί από τον διαιτητή λίγο πριν την έναρξη της πρώτης ημερίδας και θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ζευγαριών που θα συμμετάσχουν.
Η βαθμολογία θα είναι σε Matchpoints (σύστημα ακεραίου τοπ).
Ο αγώνας ανήκει στην 4η βαθμίδα και θα απονεμηθούν οι αντίστοιχοι βαθμοί διάκρισης.
Έπαθλα θα δοθούν στα τρία πρώτη ζεύγη της γενικής κατάταξης, καθώς και στο 1ο ζεύγος των κατηγοριών 1-11, 1-9 και 1-6. Απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθούν τα έπαθλα είναι η συμμετοχή τουλάχιστον τεσσάρων ζευγών ανά κατηγορία.

Όροι συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που έχουν καταβάλει το παράβολο αγωνιστικού δελτίου της ΕΟΜ για το 2019.
Κάθε συμμετέχων, με τη δήλωση συμμετοχής συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της προκήρυξης, όπως και όλες τις σχετικές διατάξεις των κανονισμών της ΕΟΜ και το ισχύοντας ΔΚΑΜ.
Τυχόν εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν δεκτές μόνο κατά την κρίση του διαιτητή.
Η συμμετοχή ορίζεται στα 15 ευρώ το άτομο για όλο το τουρνουά. Το ποσό θα καταβληθεί ολόκληρο την πρώτη ημέρα των αγώνων.

Διαιτητής είναι ο Κελεπέρας Κων/νος
Επιτροπή εφέσεων : Η μόνιμη επιτροπή εφέσεων της ΕΟΜ
Οργανωτική Επιτροπή: το Δ.Σ. του Ομίλου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου