Τοπικές Ειδήσεις

Χ. Ευστρατίου: Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής της γέφυρας στο Φαληράκι

Στις εργασίες που γίνονται για την κατασκευή της γέφυρας στο Φαληράκι από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναφέρεται με ανάρτηση του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Ευστρατίου.  Όπως τονίζει στην παρούσα φάση από τον ανάδοχο γίνονται τα σιδερώματα της πλάκας και θα ακολουθήσει η σκυροδέτηση. Ο κ. Ευστρατίου αναφέρει τα εξής:

Προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή της γέφυρας στο Φαληράκι από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες .
Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο του σιδερώματος της πλάκας της γέφυρας, δηλαδή της τοποθέτησης του οπλισμού που θα δώσει τη βάση για να πέσει το σκυρόδεμα.
Με σταθερά βήματα προχωράμε στην ολοκλήρωση ενός έργου που θα κάνει την περιοχή πιο ασφαλή και λειτουργική για όλους.

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου