Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα νέα όλων των τμημάτων των Ακαδημιών του, εξέδωσε ο Διαγόρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:
« Έφηβοι
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εφηβικής ομάδας του Γ.Σ. Διαγόρα στο Ενωσιακό γήπεδο, στο Ε.Α.Κ., με τον προπονητή κ. Σαχινίδη να εστιάζει στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών.
Ο Γ.Σ. Διαγόρας θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον επιχειρηματία κ. Μπινόγλου Λάκη, για την ευγενική χορηγία ενός σετ προετοιμασίας της ομάδας μας.
Εύχεται στο κατάστημα του, Εστιατόριο ΡΕΞ (Αυθεντικόν Κεμπαπτζίδικον) επί
της οδού Δημ. Θεοδωράκη 33, καλές δουλειές.
Παίδες
Μια εβδομάδα προετοιμασίας συμπληρώνουν και οι Παιδικές ομάδες του Συλλόγου μας, που προπονούνται την ίδια ώρα με τους εφήβους στο Ενωσιακό Γήπεδο του Ε.Α.Κ.
Ο προπονητής της ομάδας κ. Ρίζος δουλεύει πάνω σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, ενώ το ¨παρών¨ δίνουν καθημερινά σχεδόν 35 αθλητές.
Όποια παιδιά θέλουν να δοκιμάσουν, ώστε να αγωνιστούν με τα χρώματα του Διαγόρα μπορούν να προσέρχονται για προπόνηση στο Καρακόνερο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 18:00.
Προτζούνιορ και Babini
Ολοκληρώθηκε ήδη μια εβδομάδα προπονητικής προσαρμογής για τους μικρούς μας φίλους, τους Προτζούνιορ (γεννηθέντες 2008-2009) και τους Babini (γεννηθέντες 2009-2010) των Ακαδημιών του Γ.Σ. Διαγόρας.
Από την ερχόμενη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, τα δυο συγκεκριμένα τμήματα θα ξεκινήσουν την συστηματική λειτουργία τους στο Ενωσιακό γήπεδο 5Χ5 στο Καρακόνερο.
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα:
Για τους Προτζούνιορ είναι το εξής : Τρίτη και Πέμπτη 5-6, Παρασκευή 6-7.
Για τους Babini είνα: Τρίτη και Πέμπτη 4-5, Παρασκευή 5-6.
Υπεύθυνος προπονητής – παιδαγωγός των τμημάτων είναι ο κ. Γαβριήλ Γιακουμάκης. Όσοι γονείς θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική οικογένεια του νησιού μπορούν να απευθύνονται στη Λέσχη Διαγόρα 2241028577.
Προπαίδες και Τζουνιορ
Την προσεχή Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους τα τμήματα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας, Τζούνιορ και Προπαίδων στο Δημοτικό Γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.
Καλούνται λοιπόν οι Τζούνιορ (έτος γέννησης 2006-2007), να βρίσκονται στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στις 17:45. Εκεί θα τους περιμένει ο προπονητής μας κ. Φιλήμονας Μιχαλάκης (προπονητής UEFA B΄).
Επίσης, καλούνται οι Προπαίδες (έτος γέννησης 2004-2005), να δώσουν το παρών στο ίδιο γήπεδο στις 19:15, όπου θα συναντήσουν τον προπονητή μας (UEFA A΄) και καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Δημήτρη Δογιάμα.
Παρακαλούμε τους γονείς των ποδοσφαιριστών των παραπάνω κατηγοριών
που αγωνίζονται από πέρσι στην ομάδα μας να επιβεβαιώσουν με επανεγγραφή
τους στα γραφεία του Συλλόγου μας, την συμμετοχή τους στα φετινά τμήματα.
Υπενθυμίζουμε, ότι συνεχίζονται οι εγγραφές κι επανεγγραφές για όλες τις κατηγορίες των Ακαδημιών μας στη Λέσχη Διαγόρα και στο τηλέφωνο: 2241028577».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ