Ξεχωριστές φιγούρες, έχουμε δει πολλές στα ελληνικά γήπεδα, αλλά η συγκεκριμένη αυτού του νεαρού οπαδού… είναι το κάτι άλλο.
Ο απίθανος οπαδός με την φοβερή κόμη, εντοπίστηκε σε παιχνίδι στο «Ποσειδώνιο Κυπέλλου Καρπάθου », το οποίο διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο τοπικός αθλητικός σύλλογος του Ποσειδώνα Καρπάθου, υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Σίγουρα η φωτογραφία θα γίνει viral, αν και δεν ξέρουμε αν η φοβερή κόμη του νεαρού ήταν έτσι από πριν ή την προκάλεσε ο… βοηθός διαιτητή με τις υποδείξεις του.
Πάντως, ο βοηθός διαιτητή διακρίνεται ατάραχος να συνεχίζει το έργο του.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.