Ειδήσεις

Κτιριακές δομές και αγροτική οδοποιία στο επίκεντρο των επισκέψεων του Δημάρχου, στις ενότητες Καμείρου και Αταβύρου

Τις Δημοτικές Ενότητες Καμείρου και Αταβύρου επισκέφτηκε την Πέμπτη 11 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, στα πλαίσια των τακτικών συναντήσεων του στις αποκεντρωμένες δομές του δήμου Ρόδου με τους αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες που τις υπηρετούν.
Ο Δήμαρχος Ρόδου, αρχικά, επισκέφτηκε τα γραφεία των υπηρεσιών στην δημοτική κοινότητα Σορωνής, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και αποκεντρωμένων δομών κου Αγαπητού Πάλλα και του Προέδρου της Κοινότητας κου Αντώνη Σαββάκη και ενημερώθηκε λεπτομερώς για μία σειρά από θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, αλλά και έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή, με έμφαση στο νέο βρεφονηπιακό σταθμό Σορωνής που θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο.
Στη συνέχεια ο κος Χατζηδιάκος, επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα Κρητηνίας, παρουσία του προέδρου κου Μανόλη Αμβροσιάδη και πραγματοποίησε αυτοψία σε δημοτικό ακίνητο στο οποίο σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο της Τοπικής Κοινότητας «Η Καστέλλος» , θα δημιουργήσουν χώρο ψυχαγωγίας για μικρές ηλικίες (παιδική χαρά).
Ο κος Χατζηδιάκος επισκέφτηκε ακόμη τις παραλιακές περιοχές: της Παναγιάς Αμάρτου στην Κρητηνίας και της Γλυφάδας, στην περιοχή των Σιαννών παρουσία και του Προέδρου της τοπικής Κοινότητας κου Κώστα Γιμούκη στις οποίες παρουσιάζεται μία σωστά σχεδιασμένη αναπτυξιακή προοπτική με κριτήρια αειφορίας και με απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο αγροτικό δίκτυο που οδηγεί στην παραλία της Αμάρτου μήκους πέντε (5) χιλιομέτρων, για τα οποίο ο δήμος έχει υποβάλει έτοιμη μελέτη για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης. Ο δρόμος αυτός θα εξυπηρετεί και τις ανάγκες της νέας επένδυσης που σχεδιάζεται στην περιοχή, εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον και σχεδιασμένη με τους πλέον σύγχρονους κανόνες οικολογίας, εξοικονόμησης ενέργειας και στήριξης της ντόπιας αγροτικής παραγωγής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου