Τοπικές Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο λόγω διεξαγωγής αγώνα ποδηλασίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα θα ισχύσουν στο οδικό δίκτυο της Ρόδου λόγω διεξαγωγής τοπικού διασυλλογικού αγώνα ποδηλασίας δρόμου. Συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των

οχημάτων σταδιακά ανάλογα με την εξέλιξη του ποδηλατικού αγώνα: α) το Σάββατο (13-05-2023) κατά τις ώρες 13:00’ έως 17:00’ επί των οδών (εκκίνηση) επαρχ. οδό Ελεούσας – Διμυλιάς (Δημοτικό σχολείο Διμυλιάς) από την συμβολή της με την επαρχ. οδό Ρόδου – Καμείρου έως το Δημοτικό σχολείο Διμυλιάς (τερματισμός). β) την Κυριακή (14-05-2023) κατά τις ώρες 09:30’ έως 14:00’ επί των οδών (εκκίνηση) πλατεία χωριού Αγίου Ισιδώρου προς την επαρχ. οδό Ιαλυσού – Κατταβιάς, την επαρχ. οδό Καλαβάρδων – Έμπωνας έως την πλατεία του χωριού Αγίου Ισιδώρου (τερματισμός). Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή – ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν την εναλλακτική διαδρομή προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου