Αθλητικά

Διαδικτυακή συζήτηση για τους κανονισμούς στον ΑΣΙΑΘΡ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου, στις 16 Μαΐου και από τις 17.30 έως τις 20.00, θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τα εξής θέματα:

α) Ενημέρωση αλλαγών στους κανονισμούς 2020

β) Ενημέρωση σε Θέματα κανονισμών

γ) Απαντήσεις σε σχετικά ερωτήματα που θα τεθούν έως 14 Μαΐου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Σας παρακαλούμε να διατυπώσετε τις ερωτήσεις σας στο email του συλλόγου, info@asiathr.gr μέχρι και τις 14 Μαΐου. Η τηλεδιάσκεψη θα είναι ανοιχτή και ΔΕΝ θα προαπαιτείται αίτηση συμμετοχής από όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν. Σύντομα θα υπάρξει και ενημέρωση σχετικά με τις οδηγίες συμμετοχής».

Πριν από περίπου έναν μήνα, ο ΑΣΙΑΘΡ πραγματοποίησε σεμινάριο για τους κανονισμούς με τους Διεθνείς Κριτές Γιάννη Κλείδωνα και Τάσο Φώτη και πάλι με τηλεδιάσκεψη, το οποίο ήταν άκρως επιτυχημένο. Επίσης, θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο, όλοι οι αγώνες ανοικτής θάλασσας που επρόκειτο να διοργανώσει ο ΑΣΙΑΘΡ, έχουν ανασταλεί μέχρι νεωτέρας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου