Για διάκριση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, αλλά και φύλων κάνει λόγο σε έγγραφό της προς την ελληνική κυβέρνηση η FIFPro ζητώντας να ξεκινήσουν άμεσα τόσο η Football League, όσο και η πρώτη κατηγορία των γυναικών.
Εδώ και μήνες η Football League, αλλά και η Α’ Εθνική Κατηγορία γυναικών δίνουν αγώνα για να ανάψει «πράσινο φως» από την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους, ώστε να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματά τους.
Προς αυτή την κατεύθυνση πιέζει πλέον και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών, η FIFPro, που απέστειλε μάλιστα και σχετικό έγγραφο προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους αρμόδιους υπουργούς. Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτό ζητούν να ξεκινήσει άμεσα η Football League, καθώς είναι η μοναδική επαγγελματική κατηγορία που βρίσκεται στον «πάγο», αλλά και η πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος γυναικών.
Στο έγγραφό της η FIFPro κάνει λόγο για διάκριση μεταξύ ποδοσφαιριστών, αλλά και διάκριση φύλλων. Σημειώνεται ότι οι ενέργειες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών γίνονται σε συνεννόηση με τον ΠΣΑΠ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ