Ειδήσεις

Στο Χαραλάμπειο Γηροκομείοη επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Λέσχης Lions Ρόδου

Η Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Λέσχης Lions Ρόδου, με πρόεδρο τον Lion Γιώργο Αλεξανδρίδη , την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, ημέρα προσφοράς των Lions, επεσκέφθη μαζί με τον Πρόεδρο της Λέσχης Lions Αρη Δημόπουλο και μέλη της Επιτροπής, το Χαραλάμπειο Γηροκομείο και προσέφερε γεύμα στους φιλοξενουμένους του Ιδρύματος. Τα μέλη της Επιτροπής δέχτηκαν τις θερμές ευχαριστίες των φιλοξενουμένων καθώς και την χαρά που μας ξανάβλεπαν κοντά τους.

Στο Χαραλάμπειο μας υποδέχτηκε θερμά ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Σάββας Πεταλάς καθώς και όλο το προσωπικό του Ιδρύματος.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη μας Μαίρη Παπαϊωάννου για την προσφορά του γεύματος εις μνήμη συζύγου της Ηρακλή. Το ζεύγος Γιώργο και Ευαγγελία Αλεξανδρίδη που προσέφεραν σφολιατοειδή, την Βάσω Δημοπούλου που προσέφερε φρούτα, την Κορνηλία Δημητριάδου για τα περίπου 60 DVD για την ψυχαγωγία των φιλοξενουμένων, την Τασία Παλογιαννίδου για τα εδέσματα και τον Μιχάλη Χριστοδουλίδη για τα αναψυκτικά.

Η λέσχη μας θέλοντας να συμμετάσχει στη υλοποίηση του στόχου του Διεθνούς Προέδρου μας Joe Preston, για την Νεότητα, μέρος των παραπάνω προσφορών δόθηκαν και στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δωδεκανήσου,.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου