Ειδήσεις

Δωρεά εξοπλισμού πλοήγησης στο Λιμεναρχείο Πάτμου

Σε όλους μας είναι γνωστό πως τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος εκτελούν αξιέπαινο έργο και καλύπτουν ανάγκες τις δύσκολες στιγμές. Εκτός από τις καθημερινές περιπολίες προς φύλαξη των συνόρων, είναι αρκετές οι φορές που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια διακομιδές ασθενών, με δύσκολες καιρικές συνθήκες, προς νησιά που έχουν οργανωμένα νοσοκομεία.
Όλοι έχουμε περάσει από την αγωνία αυτή όταν κάποιος από την οικογένεια μας βρισκόταν στην οριζόντια θέση του φορείου….
Σήμερα λοιπόν και με μεγάλη χαρά δωρίζεται σε αυτό το αξιέπαινο περιπολικό σκάφος ένα Plotter τελευταίας τεχνολογίας μάρκας FURUNO GP1870 με τους ανάλογους ανανεωμένους χάρτες της Μεσογείου.
Δωρητής του εξοπλισμού είναι ο ενεργός πολίτης Δωδεκανήσου Καμίτσης Ελ. Γεώργιος, κατόπιν συνεννόησης με τον τότε Προϊστάμενο του Υπολιμεναρχείου Πάτμου και σημερινό Υπολιμενάρχη Σημαιοφόρο Λ.Σ. Μπαγιαρτάκη Γεώργιο.
Αξίζει τον κόπο να αναφέρουμε την δήλωση που είχε κάνει την προεκλογική περίοδο (Δεν θα πληρώσω τηλεοπτικό σποτάκι για να προωθήσω την εκλογή μου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τα χρήματα θα τα διαθέσω για εξοπλισμό πλοήγησης του Πλωτού Σκάφους Λιμεναρχείου Πάτμου).
Ο δωρητής πριν από επτά χρόνια βρέθηκε στην οριζόντια θέση του φορείου και έγινε διακομιδή προς το νοσοκομείο της Σάμου….
Σήμερα όλοι επιθυμούμε το πλωτό περιπολικό σκάφος να είναι πάντοτε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, να διαθέτει τον απαιτούμενο εξοπλισμό πλοήγησης και βέβαια το πλήρωμα του να είναι καλά και να ταξιδεύει όποτε χρειαστεί στο Αιγαίο Πέλαγος.
Σκοπός της αναφοράς είναι η καλύτερη επαφή που πρέπει να έχουμε με τις δημόσιες υπηρεσίες εμείς οι πολίτες, παρέχοντας αμέριστη βοήθεια καθώς όλοι μας πρέπει να συμβάλλουμε στην παροχή υπηρεσιών ειδικά όταν αυτές αφορούν την υγεία μας καθώς και την ασφάλειά μας.
Πάτμος 10 Οκτωβρίου 2014.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου