Κάθε περιθώριο προκειμένου να προσθέσει στο ρόστερ της ομάδας του άλλους δύο ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου Γιάννης Καμπούρης.
Ο τεχνικός των “κυανέρυθρων” της νότιας Ρόδου συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την τοπική μετεγγραφική αγορά και να περιμένει υπομονετικά την εμφάνιση της κατάλληλης ευκαιρίας, με σκοπό να προσδώσει στις επιλογές του μεγαλύτερο βάθος, ώστε να θωρακίσει την ομάδα του έναντι της πιθανότητας των απωλειών από τραυματισμούς ή κάρτες.
Η αναζήτηση αφορά κατά κύριο λόγο σε ποδοσφαιριστές με μεσοεπιθετικές αρετές, με τον Γιάννη Καμπούρη να μην κάνει εκπτώσεις στις προδιαγραφές του, ξεκαθαρίζοντας πως αν στην πορεία προς την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου δεν βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες, η ομάδα θα παραμείνει ως έχει και θα ανοίξει ξανά τον φάκελο των μετεγγραφών τον Ιανουάριο.
Κατά τα άλλα, το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Κλεάνθη, το οποίο θα διεξαχθεί στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο, περιμένουν οι Βατενοί προκειμένου να ελέγξουν τον βαθμό της ετοιμότητας τους περίπου δύο εβδομάδες πριν από την πρώτη επίσημη σέντρα της νέας σεζόν.
Ο Γιάννης Καμπούρης ελπίζει πως οι ποδοσφαιριστές του θα επιβεβαιώσουν την καλή εικόνα που δείχνουν στις προπονήσεις, οι οποίες συνεχίζουν να εξελίσσονται βάσει του αρχικού πλάνου και με λίγα απρόοπτα.
Το πρώτο εξ αυτών έχει να κάνει με τον Γιώργο Τσούλλο, ο οποίος συνεχίζει να πονάει στη μέση και να έχει προγραμματίσει μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί η φύση του προβλήματος και να προσδιοριστεί ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την αποθεραπεία του.
Επιπλέον, εκτός προπονήσεων θα μείνει για ένα – ευτυχώς όχι μεγάλο – διάστημα ο Τάσος Κρητικός, ο οποίος κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του.
Στον αντίποδα, ο Αντωνάς ξεπέρασε ένα μικροπρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και επανήλθε στις προπονήσεις, ενώ την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς ο προερχόμενος από τραυματισμό Τσέρι.
Διαγόρας Βατίου: Με το μυαλό σε άλλες δύο προσθήκες
